na xp sp2 masini (ispravna skroz) na grafikama ati r200, rv250, rv280 nece da mi se nakon instalacije podigne onaj crveni control panel. kada kliknem na njega sa desktopa on nista a nema ni u treju, takodje ni desnim klikom pa na display advanced. Jedino mogu opcije podesiti da rade sa ati tray tool.stavljao sam one original catalyst sa cc 6.11 pre r300 pa sam stavljao i 6.22 ali nemam vidljiv control panel cak ni posle druge instalacije. Ima li neko ideju kako da ga namestim, posto karte su dobre i rade igre ali podesavanja idu preko att. da li je dovoljan att ako ba sne moze cc? da nije prso win? hvali vi puno
Miriše na problem sa dotNET Framework-om. (Mada je meni nekad ATI CCC lupao da nemam admin privilegije za otvaranje CCC-a, pa ko te instalirao stoko jedna). Vidi da se nije upucao na disable neki ATI-jev servis. Probaj startovanjem CLI.exe-a. Vidi da ga AV ne ubija. Ako ništa ne upali samo ugazi CCC, ne drajvere samo reinstaliraj CCC. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Bice da je dotNET, ali sad jedno pitanje zasta ce ti koj moj taj CCC !?!?! Na starom racunaru imam ati9550 i od verzije drajvera 6.3 ne koristim CCC, niti CC vec iskljucivo Display Driver i to je to. Eh kad bih to mogao i ko nVidije da uradim.
Konkretno sa tim CC ili CCC uvek sam imao neke probleme i nikad nisam ljudski intalirao ta cuda, tako da sam odavno presao iskljucivo na DD i od tada nikakvih problema.
Ovo shvati vise kao savet nego kao pametovanje.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: na xp sp2 masini (ispravna skroz) na grafikama ati r200, rv250, rv280 nece da mi se nakon instalacije podigne onaj crveni control panel. kada kliknem na njega sa desktopa on nista a nema ni u treju, takodje ni desnim klikom pa na display advanced. Jedino mogu opcije podesiti da rade sa ati tray tool.stavljao sam one original catalyst sa cc 6.11 pre r300 pa sam stavljao i 6.22 ali nemam vidljiv control panel cak ni posle druge instalacije. Ima li neko ideju kako da ga namestim, posto karte su dobre i rade igre ali podesavanja idu preko att. da li je dovoljan att ako ba sne moze cc? da nije prso win? hvali vi pun ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.