Svuda se priča kako tržište PC igara odumire, kako će uskoro samo konzole zavladati, a ATI i nVidia se prosto utrkuju ko će jaču i, donekle, skuplju grafičku kartu da napravi. To stvarno ne razumem...
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
pa...zavladaće nikad...jbt sećam se kada se pojavila sega md2. E viš tad su vladale konzole, sve konzole posle nintenda64 nemogu da prismrde PC-u. Zbog te konzole je i propao Beosoft nisam izbijao iz te prodavnice). Dokle god konzole ne budu uvele izmenljive komponente biće u zapećku PC-a. To je i detetu jasno, a tada će ih od PC-a razlikovati samo to što se ne igra ne mora instalirati da bi se igrala. Dakle kraj proizvodnje konzola možemo očekivati uskoro. a sta ti ja znam...
:: Svuda se priča kako tržište PC igara odumire, kako će uskoro samo konzole zavladati, a ATI i nVidia se prosto utrkuju ko će jaču i, donekle, skuplju grafičku kartu da napravi. To stvarno ne razumem.. :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. :: American Grafitti :: ::
Ma to pustaju proizvodjaci konzola a sto je babi milo to joj se i snilo.
Kako ces revimo odigrati neku poteznu strategiju na konzoli a da to bude komotno ili neku point and click avanturu, a ja volim ta dva i uzasno mrzim setnju misa po ekranu i napucavanje jadnih nemaca, vetnamaca i ostalih nemackih protivnika.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Svuda se priča kako tržište PC igara odumire, kako će uskoro samo konzole zavladati, a ATI i nVidia se prosto utrkuju ko će jaču i, donekle, skuplju grafičku kartu da napravi. To stvarno ne razumem.. :: :: ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. :: American Grafitti :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.