Hocu da malo overclock-ujem Asus 3650 TOP.Doduse on je vec nategnut,ali moze to i vise.Instalirao sam ATi Tool koji sam koristio i za gForce overclock,ali sad na mestu gde trebaju da se prikazu frekfencije kartice,tu imam neke nebulozne cifre.To sam vidjao i na jacim radeonkama,pa mi nije jasno.Stavio sam poslednje drivere 8,5.Riva pokaze doduse nesto normalnije vrednosti,ali opet prikazuje da ima problem sa drajverom.
Pusti tu karticu na miro, nećeš ništa značajno dobiti, cela ASUS Top serija ima neke kretenske BIOS-e u kojima je sve zaključano, ne postoji ili mora da se flash-uje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
znam sefe,ali su na VR-Zone pisali kako su gurnuli karticu na 972/2144.Koliko im je verovati,ali meni je dovoljno da gurne 850/2000.Vegas 2,CoD 4,Assesin`s Creed rade dosta dobro,na 1024x768 na 3/4 setovanja u 4xAA.
:: znam sefe,ali su na VR-Zone pisali kako su gurnuli karticu na 972/2144.Koliko im je verovati,ali meni je dovoljno da gurne 850/2000.Vegas 2,CoD 4,Assesin`s Creed rade dosta dobro,na 1024x768 na 3/4 setovanja u 4xAA :: :: ::
Ja sam pokusao klok sa atijevim overdrive-om,podigao je gpu na 895 a ram na 1185 bez preteranog zagrevanja( oko 65C u full-u) , medjutim radio sam 3dmark2005 i ispalo je da imam vise poena sa standardnim podesavanjima nego sa klokovanim ? Nebulozno...Ah i izgleda da ta kartica ima problem sa driverima 8.5, ja sam stavio 8.4 i sad radi savrseno....Doduse mozda je samo do mene ... Pokusacu opet da je klokujem sa ovim driverima pa cu da vidim rezultate u mark05. I jos nesto,pokusao sam sa ati tools da klokujem i kad mu kazem da automatski nadje max za ram i za gpu restartuje mi se komp , pokusao sam vise puta....
Sto se igara tice COD4 mi raedi sa svim mogucim ukljucenim besprekorno pri standardnim podesavanjima gpu/ram, colin dirt na ultra oko 20fps sto je opet bez seckanja, kao i test drive unlimited itd...i to na 1280x1024
Zaboravi automatsko trazenje frekvencije, neces nista uspeti sa tim u velikoj vecini slucajeva ili nece raditi ili ce se kompjuter zapucati.....podizes taktove po mali...u rivi tuneru podignes brzinu ventilatora* ili preko asus smart doctora koji si verovatno dobio ) i testiras u 3d marku ili nekim igrama i vidis koliko se greje i da li je stabilna....
Ajd uzdravlje :)
:: :: znam sefe,ali su na VR-Zone pisali kako su gurnuli karticu na 972/2144.Koliko im je verovati,ali meni je dovoljno da gurne 850/2000.Vegas 2,CoD 4,Assesin`s Creed rade dosta dobro,na 1024x768 na 3/4 setovanja u 4xAA :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam pokusao klok sa atijevim overdrive-om,podigao je gpu na 895 a ram na 1185 bez preteranog zagrevanja( oko 65C u full-u) , medjutim radio sam 3dmark2005 i ispalo je da imam vise poena sa standardnim podesavanjima nego sa klokovanim :: Nebulozno...Ah i izgleda da ta kartica ima problem sa driverima 8.5, ja sam stavio 8.4 i sad radi savrseno....Doduse mozda je samo do mene .. :: Pokusacu opet da je klokujem sa ovim driverima pa cu da vidim rezultate u mark05 :: I jos nesto,pokusao sam sa ati tools da klokujem i kad mu kazem da automatski nadje max za ram i za gpu restartuje mi se komp , pokusao sam vise puta... :: :: Sto se igara tice COD4 mi raedi sa svim mogucim ukljucenim besprekorno pri standardnim podesavanjima gpu/ram, colin dirt na ultra oko 20fps sto je opet bez seckanja, kao i test drive unlimited itd...i to na 1280x102 :: :: Eto tako :: Ajpa
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.