Da li neko zna mozda kakav je ovaj monitor ili ima iskustva, u pitanju je novi samsungov model koji je izasao zajedno sa t220 serijom ali moze da se kaci na zid i to je prednost nad t-om, a meni je jako potrebna ta opcija! E sad cuo sam one price o razlicitim panelima i citao dosta po forumu, pa da cak utice i gde je proizveden, da li u rumuniji ili slovackoj, za modele 2266 i 2232, pa me zanima da li je ista prica i sa ovim novim pa moram da vodim racuna prilikom kupovine ili je to reseno i ne predstavlja problem vise!!! Jer ne bih hteo da uzmem nov monitor za 25 hiljada a on da ima neki tamo dz panel losijeg kvaliteta koji mogu sutra da primetim, sa nekim probijanjem pozadinskog osvetljenja ili tome sl>!!!! Inace monitor je jako lep, i na testovima se odlicno pokazao!!! Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.