Opet ja...nadam se da vam nisam preterano dosadan. Pazario sam graficku MSi nx7900gto za 60e...pa me interesuje dali je neko testirao, koliko je slabija od 7900gtx i dali sam je mnogo ili malo platio.
Platio si realnu cenu, da te ne smaram sa 5e gore dole. Razlika bi bila otprilike 7900gtx bi imao recimo 3500 u 3dmarku 06 a gto 3000. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Manje, 7900GTO ti je 7900GTX sa manjim clock-om memorije.
7900 GTO 650/660 7900 GTX 650/800
Sve je ostalo isto, jos jedna razlika je ta da 7900GTX ima vecu voltazu na memoriji, a 7900GTO manju, popularan je ranije bio vmod 7900GTO-a u GTX, a tu je glavna stvar vmod na memoriji da bi dostigao i prestigao GTX-ov clock memare.
Inace proso si poprilicno jeftino.
I p.s 3500 je pola od onoga sto GTO moze u 3dmark-u :)
Ako ti sta pomaze ja sam imao GTO i jos ga imam tu negde u komsiluku samo sto vise nije licno moj ali cu jednog dana da ga ponovo otkupim!Karta je fenomenalna GPU je isao na 740 a Mem na 1615...Jedan od retko dobrih primeraka!Inace jos uvek se sa njom moze dobro igrati,recimo Crysis 1280x1024 med detalji ostalo sve na full ide i preko 45 FPS!Bioshock-45-55 FPS Sve na full itd...Ma kartica je i dalje dobra,jeste da je prevazidjena po svim stavkama ali je i dalje lepotica i pre bih se vratio na taj stari old look nego ova govna sto sad prave,new style a ne lici ni na sta!Evo iz prilozenog:
Ahh dobrio sam ja tog GTO-a, nego nemam XP-a 32bit, a problem mi je sto kad ga inst. ( uzmem od ortaka ) ne radi 3dmark jbt ! mislim da treba net frame worker ili tako nesto da se jos instalira ali nikako da se bakcem sa time..p.s ako ti znas da li ovako nesto jos treba reci. Uzeo sam ortakov hard jos ranije sa xp-om, mislim da sam odneo oko 7450-7460, ali to nemam zabelezeno! ( nado sam se da cu opet kad bude hladnije a ono nece pokrene 3dmark posle..)vec samo na Visti onaj od 7128..ako mi se da sansa jos jednom na XP mora se provrti.. Inace...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647178. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.