Meni su vec pare isterane odavno iz dzepa za ovu kartu!Ne izgleda lose samo mi je krivo sto vise kenjaju sa obaranjem klokova GPU-a i memorije!Dokle vise?Pa 8800 GTX je imao 576 Mhz za GPU a GTX280 samo 600 kao 8800 GT ,mislim bezobrazluk!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Pa imaj milosti! Ne bi joj bilo dobro samo da se greje kao 8800GTX. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Inace treba znaci sad da valjda nesto prikazu na ComputerX-u pa mozda i vidimo nesto. Koliko jaca od 9800GTX ? pa realno nemam pojma, cip je masivan i zavisi kako ce na kraju da ispadne, po nekim gledanjima moze da bude cak 200% jaca, mada mlacenje prazne slame dok ne vidimo nesto konkretno ovako samo nagadjanja, ali cip nije toliko veliki bez veze to je sigurno..
:: :: Mislim da je vreme da se odvojis od kompa ....i to pod hitno :) :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: : :: :: :: :: Zatim u sexi TT Xaser IV kucistu, P.S isti ko Armor + unutra :) :: :: :: : :: :: ::
E bre ti ko da si sa kruske pao..:) Pa ovo su fotke sa Computer X sajma, no fake, real shit. Inace, i spomenuto je na VR-u da je `kuciste` kartice slicno ko na 9800GTX + ima ventilaciju sa strane.
:: E bre ti ko da si sa kruske pao..: :: Pa ovo su fotke sa Computer X sajma, no fake, real shit :: Inace, i spomenuto je na VR-u da je `kuciste` kartice slicno ko na 9800GTX + ima ventilaciju sa strane ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.