Ova je OK CoolerMaster High Performance, oko 400 din, nije skupa, a ne trebaju joj drajveri . _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Mislis da se zajebavam, ni malo... Vec je bilo price o tome i neko je postovao link gde se govori o pasti za oralnu higijenu koja je vise nego uspesna zamena za bilo koju pastu za kulere.
Ako ne budem lenj potrazicu link da malo citas i sam se uveris u pricu.
Taj link sam ja postovao ovde na berzi ako se ne varam.
:: Mislis da se zajebavam, ni malo.. :: Vec je bilo price o tome i neko je postovao link gde se govori o pasti za oralnu higijenu koja je vise nego uspesna zamena za bilo koju pastu za kulere :: :: Ako ne budem lenj potrazicu link da malo citas i sam se uveris u pricu :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.