649 i slabiji 449 dolara ?!?!? Kuku....uglavnom su nove stvari u IT tehnologiji skupe, ali ovo je pljačka. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
:: :: 649 i slabiji 449 dolara ?!?!? Kuku....uglavnom su nove stvari u IT tehnologiji skupe, ali ovo je pljačka :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Znaju oni da ima brdo ljudi koji će to da kupe iz `vidi šta ja imam`, kao i `u jebo te al sam ga platio`. Ludos`. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
niko nas ne tera da kupujemo odmah ono sto izadje...i sada mislim da nisam noramalan sto sam uzeo 8800gtT2d 1gOC ali kada nisam mogao da odolim a niko me nije tukao po usima!!!!
Ovo sam bas i cekao...Nesto sto ce da se lepo poigra sa Crysis-om u full-u!Heheheheh...Kad stize taj GTX280?Uh kad mi padne saka Cene jos nisu realne i konacno formirane...Ovo je samo zbog reakcije naroda!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.