Pozdrav svima, interesuje me da li je moguce promeniti slova particijama? Posto mi ide ovako: prvo C,pa je D CD-ROM,pa tek onda E i F druge dve particije!
Start-Control Panel-Administrative Tools-Computer Management-Storage-Disk Management- nadjes kome hoces da menjas slova, desni klik i jedna od opcija ti je change drive letter....
Ma jašta, Disk Management, staviš CD-ROM na privremeno slovo (npr. X) i onda particije na D i E, i onda vratiš CD-ROM na F. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Ja vec godinama drzim citac i pisac na dva poslednja slova Y: i Z: Tako ti se svaki novi uredjaj koji ubodes (USB Flash, eksterni USB hard) ubacuje na sledece slovo po abecedi i ne mesa se izmedju particija.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Poptuno razumem čoveka, picajzla sam i ima da bude po nekom redu i logici, ili ih neče biti. Ma sve su priznali, da su plaćeni da su organizovani... _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Da lepe plakate sa slovima Y i Z, o ostalim da ne govorim...
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: :: Poptuno razumem čoveka, picajzla sam i ima da bude po nekom redu i logici, ili ih neče biti. Ma sve su priznali, da su plaćeni da su organizovani.. :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti... :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.