koji od ova dva EXTERNI Hard disk 320 GB,WESTERN DIGITAL ,WD EXT 320 GB,H1U3200E, 8MB 7200rpm USB 2.0 ili EXTERNI Hard disk 320GB,WDH1SC3200E My Book2 Home Edition USB,FW,E SATA
sta mi preporucujete za kupovinu externog harda od 50 do 100e ,odnos cene kvalitet,kapacitet ? imam : dell-ov Notebook računar AMDAthlon 64 X2 Dual Core 1.6GHz, ATI Xpress 1150, 15.4` Wide WXGA 1280 x 800, ATI Radeon Xpress 1150 256MB, 1GB DDR2, 80GB SATA, DVD-RW
My Book2 Home Edition je strava stvar, i ja ga planiram za sebe prvenstveno zbog izbora interfejsa, _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
My book je dobar, malo glomazan, ako je za nošenje uzmi WD Passport od 250gb ili od 160, mali je, lagan, ne greje se, nema extreno napajanje, ultra tih. Malo me iznenađuje kod njih garancija od 2g, trebala bi biti 3g.
Ili uzmi CoolerMaster XCraft externu fioku pa mu stavi unutra šta ti je volja.
Licno imam ovu kutijetinu i u njoj neki stari SATA Maxtor od 160GB. Kada se koristi esata interfejs to radi isto brzo kao i diskovi unutar racunara (uslovno receno). Zaobidji USB ako mozes u sirokom luku i bice super.
Ako vec kupujes book varijantu onda lepo kupi posebno rack sa usb prikljuckom i sata unutra i kupi wd 5000aaks i imas sve to za 80-90 eura a hard je od 500 gb. A ako hoces da bude kako treba onda potrazi passport varijantu... B.F.
Tvrdim odgovorno da sa XCraft nikada nisam imao bilo kakav problem, dok sam sa LC Power imao glavobolje, upropašćavanje hdd-ova, fat tabela i podataka, zbog loše elektronike itd.
Toplo ti savetujem da ne kupuješ ovaj XCraft iz jednog jedinog razloga, izašla je revizija 2 koja se ni po čemu ne razlikuje sem po boji plastike koja više nije zlatna nego srebrna a košta 20€ manje, odnosno ukupno 30€, za razliku od ove koju ja koristim a koja je čitavih 50€.
WD My Book je extra stvar ako će da ti stoji na stolu, lep je na oko, tih, ali pazi, ima više modela koji se razlikuju po ceni zbog veličine hdd-a ali pre svega zbog načina povezivanja, e-sata, firewire, usb 2.0 - izaberi onaj koji ti najviše odgovara pre svega prema povezivanju istog.
WD Passport koristim već izvesno vreme pre svega zbog lakoće, gabarita i načina napajanja, preko samo jednog usb kabela dobija struju i komunicira sa računarom. Tih, hladan ali i značajno sporiji od My Book ili nekog drugog sata2 hdd-a koji ćeš staviti u XCraft. Ali ujedno i brži odi najbržih flash usb uređaja koji se danas mogu kupiti.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.