Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Kingmax
STRANA 1 OD 1
Frantic84 Kingmax 16.05.2008. 15:51 T9847

status: user
broj poruka: 587
Danas sam kupio Kingmax flash U-Drive 2GB i verovali ili ne,platio sam ga 510 dinara:)Garancija je 5 godina...Sta vi mislite o Kingmax-u kao proizvodjacu,pogotovo kada su u putanju fleshkice?:)
Nemo
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 16.05.2008. 15:57 #54586

broj poruka: 12057

Nikad nisam imao problema sa tom markom, osim što neke njihove RAM memorije nisu na nekim pločama htele da rade i u nekim kombinacijama sa drugim memorijama.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

imarkovic .. 16.05.2008. 21:13 #54632

broj poruka: 19010
ma vrh je, pogotovu za te pare, ja imam memoriju, radi perfektno, ortak ima flash od 256 vec skoro 8godina :)
KaiserSoze Kingmax... 16.05.2008. 22:24 #54644

broj poruka: 568

...je vrlo kvalitetna firma, globalno gledano, osim ako ovi naši wonder uvoznici nisu uvezli neko vanklasno smeće, što ne bi bio prvi put, ne odnosi se samo na ovaj brand.

Pre izvesnog vremena je ortak kupovao SONY USB flash u više navrata, svi su radili po par dana pa onda prijave razne probleme, a plaćao ih je u ELTIM-u duplo više nego bilo koji na bilo kom mestu, čovek se vodio idejom, original je original, gde ako ne kod direktnog uvoznika.
Jedva je uspeo da izvuče novac posle 3ćeg fleša.

Zato kupuj u renomiranim firmama koje stoje dobro sa reklamacijama i rokovima za iste.ž

Pozz.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs