Danas sam polomio svoj stari dobri Corsair Voyager 512 mb i treba mi novi pa ne znam ni sam koji da uzmem. Gledao sam opet Corsair,al skupi su od 8GB, jer to toliko pojeftini da je strasno, za ovaj moj stari svoje vremeno sam dao 45e, sad nov kosta 4e. :))) Neki predlozi za modele od 8 GB, za nekih plafon 30e ???
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Uzeo sam pre neki dan Kingston Data Traveler 2.0 8 GB za 1900 dinara. Odlicno radi. Koliko je brzi ili sporiji u odnosu na ostale ne znam, ali za te pare ......
Taj Metro često zna biti prevara samo takva, ili prodaje uređaje najnižeg kvaliteta ili navlače ljude na akciju za nešto što inače košta mnogo manje.
USB Kingston koji si ti kupio košta u nabavci 6,6€ + pdv, što znači da u radnjama nije više od 1000 din, a oni ti ga daju na akciji za 1900 ??!!
Što se tiče flash usb uređaja, najbolje da izabereš Corsair ili Sandisk, što se tiče Apacer-a u steno modelu 203 koji je ultra brz, on dok radi - radi extra, ali kad počne da brljavi, odmah ga nosi na reklamaciju, meni su lično 3 komada crkla, 2 od 2gb i jedan od 1gb. Ja sam se nameračio da kupim neki kvalitetan od 8gb ali kad sam video koje su cene kod nas kupio sam WD Passport od 160gb za malo više kinte. Nisam odustao od kupovine flesh-a i nameračio sam se na sledeći. Ako ima ko da ti donese ili možeš da ga kupiš online, samo napred !! http://www.ncix.com/products/index.php?sku=18807&vpn=CMFUSB2%2E0%2D4GB&manufacture=CORSAIR
:: Uzeo sam pre neki dan Kingston Data Traveler 2.0 8 GB za 1900 dinara. Odlicno radi. Koliko je brzi ili sporiji u odnosu na ostale ne znam, ali za te pare ......
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.