Svi oni koji ti budu rekli da bacaš pare i da nećeš osetiti razliku....lažu te. Sa 74 GB 10K rpm ADFD (16 MB keša) Raptorom osetio sam značajnu razliku u brzini. Buka koju proizvodi mi ne smeta, i iskreno volim da čujem HDD koji je sistemski. Često imam po više upaljenih aplikacija ili ih palim i gasim i treba mi brz HDD. Međutim, taj Raptor je cirka 110e, a taj +130e, zaista je puno. Dal ti se isplati razlika od preko 130e za još 5k obrtaja, moraš sam da proceniš. Pre bi uzeo 2 Raptora i RAID 0 za šta su i dizajnirani. To je što se tiče brzine, njih dvojica bi za manje para bili brži od tog Seagate-a. Ako imaš potrebe da ti sistemski disk ima 500 GB, to je druga stvar. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Imam mogucnost da nabavim par komada po smesnoj ceni iz inostranstva tako da cu njih u raid ili pak jedan, sve zavisi koliko ih dobijem... Svaki savet mi je dobrodosao...
:: Imam mogucnost da nabavim par komada po smesnoj ceni iz inostranstva tako da cu njih u raid ili pak jedan, sve zavisi koliko ih dobijem... Svaki savet mi je dobrodosao.. :: :: ::
:: Ako je po smesnoj ceni uzimaj bez razmisljanja :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: Imam mogucnost da nabavim par komada po smesnoj ceni iz inostranstva tako da cu njih u raid ili pak jedan, sve zavisi koliko ih dobijem... Svaki savet mi je dobrodosao.. :: :: :: :: :: ::
:: 130e po komadu, zbog toga.. :: :: :: :: :: :: Ako je po smesnoj ceni uzimaj bez razmisljanja :: :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://www.sx-team.com/forum/ :: :: :: :: :: :: :: :: :: Imam mogucnost da nabavim par komada po smesnoj ceni iz inostranstva tako da cu njih u raid ili pak jedan, sve zavisi koliko ih dobijem... Svaki savet mi je dobrodosao.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.