Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
pomoc disc cleanup
STRANA 1 OD 1
brankoni33 pomoc disc cleanup 29.04.2008. 22:47 T9562

status: user
broj poruka: 19

molim za pomoc ne mogu glavnu particiju C da ocistim krene i onda javlja gresku a stalno mi nesto puni C.Inace xp je sp pack 2
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 30.04.2008. 05:41 #52883

broj poruka: 12057

Jel možeš nešto detaljnije da opišeš problem ? Kakvu grešku ti prijavi (šta napiše) i šta ti to puni ? Što više čitam tvoje pitanje sve mi je manje jasno šta se dešva.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

brankoni33 disc cleanup 30.04.2008. 08:41 #52888

evo ovako particija C nece da se ocisti ne radi disc cleanup krene popuni dve crtice i onda ono MS send report nece da zatvori program.Elem a ovo oko punjenja od 500 600mb na C sada mi je slobodno oko 100 mb i manje a nista ne stavljam na c.Ne znam kako da resim ovo jedino da reinstaliram windows.Pomagajte sta da radim.Unapred hvala
BataCele ... 30.04.2008. 10:46 #52897

broj poruka: 1532
Moze biti virus, moze biti bad sector na hardu, moze biti da `puca` polako instalacija Windows-a zbog nagomilanog smeca, moze biti svasta...

Prijatelju, reinstaliraj Windows. Pri tome obrisi i ponovo kreiraj particiju, pa tek onda formatiraj. Sve drugo je gubljenje vremena i na kraju opet - reinstall.

Ako imas mogucnost, stavi SP3 jer zahteva manje odrzavanja sistema i odlozices ponovno pojavljivanje slicnih problema. Isprobao sam ga na dva moja racunara (stariji i noviji) i odlicno radi. U principu, sistem se brze podize i `glatkije` radi. Dosta gresaka je ispravljeno (nesto poput Autopatcher-a), implementiran Direct X 9, Media Player 9, razni instaleri i jos kojesta. Za ubrzanje od 10% o kojem pisu nisam bas siguran.

Par programcica (npr. Daemon Tools) zahtevace update jer ne prepoznaju SP3, a i to ce za mesec-dva biti istorija.

marke ...... 30.04.2008. 16:47 #52918

broj poruka: 384

iskljuci system resore na svim hardovima, oslobodice ti mnooogo prostora a i ovako nicemu ne sluzi. (control panel/system/system restore). oslobodice ti prostor a samim tim i ubrzati skeniranje harda.
brankoni33 sp3 30.04.2008. 23:20 #52989

a gde da ga nadjem
brankoni33 sp3 30.04.2008. 23:29 #52993

a gde da ga nadjem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs