Imam LC Power napajanje a ono ima samo dva sata naponska prikljucka. I to bi mi bilo manje vise dosta ali su oba na istom kablu i prilicno blizu, posto mi je DVD-RW na vrh kucista a diskovi su pri dnu nema teorije da nakacim novi Samsung F1 640gb SATA HDD na stuju, pa me interesuje da li ste videli neki adapter sa obicnog molex na SATA i ako ste vidjali gde.
Uhvatio sam neku pauzu pa kao da ga nakacim kad ono pace ubi me u pojam taj konektor.
E pa ja uz moju nisam to dobio, GA-965P-ds3P, vidim ima da se kupi zenski molex sa dva sata prikljucka ali ne nalazim kod nas. Ispravka nasao na dva mesta i kosta neku sicu.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Uz svaku malo ozbiljniju ploču, imam toga punu kutiju, ako se ne snađeš, organizovaćemo nešto pa da ti dostavim neki komad :: :: Pozz.
@MaliAbner...ako mislish na sata napajanje, ja sam iz istog problema morao da frikombinujem dva dana da bih povezao sata dvd i hdd na jedan kabl sa dva sata napajanja i morao sam na kraju da ih stavnim jedan do drugog da bi dohvatilo... E sada, mislim da KaiserSoze prica o sata kablovima kao sto je ide i tako to, a mislim da tebi treba napajanje, a ne sata kabl?! ...ili se varam ...moje ciftek napajanje isto ima samo dva sata napajanja koja izlaze iz njega, pa je to verovatno i kod vecine drugih napajanja tako...
Data kablice sam dobio uz plocu 4 komada, i kupih jedan pod uglom od 90°, i ti mi ne nedostaju ima ih viska, fali mi sata power conector, napajanje ima dva ali su na istoj grani i ne mogu da povezem dva drajva na napajanje sem ako nisu tik jedan uz drugoga.
Ko sto rekoh nasao sam na dva mesta cena adaptera je od 60-200 dinara pa kako ti se zalomi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.