Kakve to veze ima, ako su i HDD i DVD ATA. HDD se stavi kao master a DVD kao Slave. Jedino treba pogledati specifikaciju ploce i videti da li treba instalirati posebne drajvere za ATA granu.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Kakve veze ima sta ? sto sam ja popaso quote, ja kazem da mogu da se stave jedan ATA HDD i jedan ATA DVD, jer IDE kabl ima 2 prikljucaka, znaci 2 uredjaja. tj. isto sto si i ti sad rekao.
Mali nesporazum. Momak je na kraju pitao da li ce imati problema, a ti si odgovor poceo sa `Da`. Mea culpa.
Pozz
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Kakve veze ima sta ? sto sam ja popaso quote, ja kazem da mogu da se stave jedan ATA HDD i jedan ATA DVD, jer IDE kabl ima 2 prikljucaka, znaci 2 uredjaja :: tj. isto sto si i ti sad rekao.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.