Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Uredjaj (mp3 player) koji koristi usb flash kao spoljnu memoriju
STRANA 1 OD 1
vodza Uredjaj (mp3 player) koji koristi usb flash kao spoljnu memoriju 13.03.2008. 18:39 T8725

status: user
broj poruka: 4
Ljudi jel znate ovakav uredjaj?
Video sam kod jednog lika to cudo,zove se apple walkman portable,oznaka wp 1.5,ali to ne moze nigde da se nadje,cak ni na njihovom sajtu?
Uredjaj skoro da nema internu memoriju i sluzi da se na njega nakaci (utakne) usb flash i on onda sa njega cita muziku.
Taj uredjaj ja mali,ne kaci se u kola ili tako neka fora,nosi se u dzepu.
Treba mi bilo sta slicno
Pomoc?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Nisam cuo za to 13.03.2008. 19:47 #47634

broj poruka: 5710
ali postoje oni koji primaju memorijske kartice (pazi razliku u onsosu na ovo i na klasican USB stick/disc) npr. SmartCard, MMC, MemoryDuoPro, microSD...

- R a v e n L o r d -

pajsgudgud djalskd 13.03.2008. 19:52 #47636

broj poruka: 3742
Video sam da Apacer ima takav jedan plejer i cini mi se da koristi mmc karticu. Mada po meni je to bulja od plejera, a i zvuk je katastrofa ili su sluske lose. Cetvrtastog je oblika. Bilo ga je za neke smesne pare.

a sta ti ja znam...

MACHINE Re: djalskd 13.03.2008. 19:57 #47638

broj poruka: 5710
Tako je , Apacer ima los zvuk, bugove...iako je dobra firma, ali su playeri samo sa njihovom nalepnicom, isti takv pravi i Roline-Rotronic i jos neko (MSI?!)

- R a v e n L o r d -

:: Video sam da Apacer ima takav jedan plejer i cini mi se da koristi mmc karticu. Mada po meni je to bulja od plejera, a i zvuk je katastrofa ili su sluske lose. Cetvrtastog je oblika. Bilo ga je za neke smesne pare
::
:: a sta ti ja znam..
vodza :) 13.03.2008. 21:06 #47643

broj poruka: 4
Poenta je u tome sto se uzmes obican usb flash i samo ga utaknes i on cita muziku sa njega,ove munje sa mem. karticama sam video,to nije to

ddragoljub Ima ali za kola 13.03.2008. 21:14 #47644

broj poruka: 126

Pozdrav,

znam tachno shta trazish.... znam igde ima ali je to varijanta za kola....tj ne radi na baterije nego se ubote u utikach za upaljach (12V) , sve ostalo je isto..... koshta oko 30-ak eura i prima i USB falsh memoriju ali i SD kartice....zgodna stvar....pored izlaza i ulaza za slushalice ima i FM transmiter....

zgodno nema shta....drugar ima bash to shto trazish, ali je to bio uzorak sa CeBit-a od pre par godina ( radi sa externim hard diskovima....) a proizvodjach je neshto tipa `good fortune company` ... :-) neki bezimeni azijata :-)

ima toga sigurno, samo treba traziti...

pozdrav, dragoljub

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs