Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
JE**M TI MAXTOR...HELP!?
STRANA 1 OD 1
racingboy JE**M TI MAXTOR...HELP!? 24.02.2008. 20:25 T8365

status: user
broj poruka: 157

Imam maxtor 160gb diamond sata2...cuka kao cirkular...naravno 50x tise samo...ali mi je muka od tog zvuka...jer to tako normalno ili...??? Ako se vec odlucim za dugi,sta kupiti do 160gb i koja je cena!?Hvala...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ljuki jer si probao 24.02.2008. 21:01 #45364

broj poruka: 324
HD Tune Pro ima AAM pa smanjis buku ali smanjujes i performanse ako hoce poslacu ti na mail mali je programcic evo sad sam ga probao na maxtoru 40gb zamisli radi normalno da ti saljem na mail

ljuki ENTER 24.02.2008. 21:02 #45366

Za preporuku ako hoces do 160gb preporucio bi ti WD 160gb sata2 imam ga necujan je

racingboy daaaaaaaaaaaaaaaa 24.02.2008. 21:03 #45367

broj poruka: 157

salji...!!!ODMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ljuki da al kako 24.02.2008. 21:12 #45368

Cimni me na ljukikv@hotmail.com ostavio bi ti link za rapidshare neznam koliko je to po pravilima foruma

ljuki da al kako 24.02.2008. 21:12 #45369

Cimni me na ljukikv@hotmail.com ostavio bi ti link za rapidshare neznam koliko je to po pravilima foruma

vampirbg ... 25.02.2008. 02:00 #45416

broj poruka: 711
Maxtori su oduvek imali to tiho pistanje sto mnogo nervira... Zato ih vise i ne kupujem :)
ZZTop 01.03.2008. 14:28 #46037

broj poruka: 89
Quantum-ovi tj. Maxtor-ovi HDD-ovi imaju taj problem koji nastaje kada glava HDDa `zakuca` i cisto sumnjam da ce ti HD Tune pomoci da resis problem. Bilo je dosta reci o ovome po netu vec godinama bez konkretnog resenja. Cak sta vise na Maxorovom sajtu postoji topic u okviru support sekcije gde opisuje ovaj problem kao sasvim normalno ponasanje drajva. Na zalost Maxtor je ovu `gresku` otklonio tek na modelima DiamondMax10 koji su na trzistu izasli u veoma limitiranom broju.

HD Tune ti inace moze dati vrlo korisnu informaciju o stanju tvog diska te potrebi za vracanjem na fabricke postavke - odnosno produzavanjem zivotnog veka. Ovo nije mesto da napisem kompletan tekst vezan za HD Tune, a ako ima zainteresovanih mogu napisati sve u novom topicu.

vampirbg

Vise nemozes da ih kupis ni da hoces jer Maxtor vise ne postoji. Jos odavno ih je kupio Seagate. Inace Seagate je vec bio #1 u svetu u proizvodnji HDDova i Maxtora je uzeo taman kada su ovi resili problem lol. Seagate drajvovi se odlikuju vrhunskom stabilnoscu rada i mogu se naci u svim brandname makinama, jos od prvih XT i 286 makina, pa sve do danas. Jedva cekam pojavu hibridnih drajvova od Seagatea na nasem trzistu...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs