Imam raptora sa instaliranom VISTOM 64 i josh dva sata II HDD-a koja bih htio da stavim u ``raid 0`` ... kada omogucim raid u bios-u, i u ``fast build utility-u`` napravim raid array sa ova dva HDD-a, sistem prikazuje samo taj array i sata DVD-RW (koji blica) i naravno nece da boot-uje jer ne vidi raptora ... takodje, posle neuspjelog boot-ovanja, pri povratku u bios, isti ne vidi ni jedan HDD ni DVD-RW, a poremecen je i BOOT PRIORITY, pa moram da load-ujem defaults da bih podigao Vistu ...
Probao sam da nadjem neko rjeshenje na net-u, ali samo se vrtim u krug jer ima mnogo problema sa raid driverima i vistom i vishe mi zaista nishta nije jasno ...
Ako nekom shto znachi, plocha je ASUS M2R32-MVP a raid kontroler je Jmicron ...
IMA LI KO SLICHNA ISKUSTVA I SHTO MI JE CHINJET ?????
Probliem je Vista, tako da nema šta da ti bude nejasno. Do sada nisam čuo nikoga da je instalirao Vistu i da nema nikakvih problema. Reši tako što ćeš obrisati dotični OS i nabaci XP SP2
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.