kod nas bd i hd dvd citaca/pisaca i koje su cene nisam na berzi nasao internih masina ove vrste, tj. jos uvek nema ni kategorije jesu jos uvek preskupi koje su brzine u pitanju
znam ja sve ovo, osim cena i dostupnosti kod nas ali sam otvorio temu vise kao diskusiju
Jos dugo ce ti parcici `gvozdjurije` da im borave u magacinima i izlozima ili bar dok im cena ne padne ispod 70 jevreja. Do tada ce DVD-RW da bude glavni u moja dva racunara, mada me vec zabrinjava kolicina DVD-r diskova koje trenutno imam u kolekciji.
LG kao što je rečeno oko 200 Pioneer oko 220 PLextor oko 480 To su cene za BR rezače. Za HD DVD rezače cene idu od 160 eura za Toshibu, pa sve do 1800 za komb BR/HD od Plextora. Inače HD DVD je skoro napušten, a Bluray rezači su sišli u mainstream tržište. Sada treba paziti na rezače koje pravi Pioneer, jer je obečao da će praviti rezače sa podrškom za kineski HD DVD i BR podrškom. Trebali bi se pojaviti dok ovo pišem. Prezentacija je trebala biti danas u 9 sati po našem vremenu. P.S Na Bluray disk staje 23.7 GB ili 23.5 GB(jednoslojni) ili 44.8 GB na dvoslojni. Ja imam OMICRON PRO već 2 god. i radi ko singerica. Čak reže na 4 puta što nepiše u specifikaciji uređaja, ali ni na sajtu proizvođača.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.