Da li neko zna kakvi su PQI-card drive U505 (4Gb) USB-ovi? Ovaj je oblika kreditne kartice i kosta samo 1990 dinara, privukla me je cena, kapacitet, a i izgleda sminkerski. Da li vredi kupiti ga?
Proveri brzinu upisa i citanja. Ne znam da li ti je bas potreban usb od 4gb, ali imajuci cenu u vidu, a i proizvodjac nije bas neki, spremi se da cekas do 1,5h da ti se napuni tih 4gb u cugu a onda jos otprilike toliko da to prekopiras na drugi racunar. U svakom sllucaju moja preporuka ti je uzmi neki brendirani usb 1 gb vece brzine (ima da se nadje do 1500din), da ne cekas citavu vecnost, a ako bas cesto prebacujes podatke sa racunara na racunar i ako su oni suvise veliki, uzmi za 50-ak dinara DVD RW pa pisi brisi koliko hoces. Narezaces ga za neko normalno vreme a isto tako i prekopirati.
Zasto ne bi pazario proverene? Iako je skoro 2x jeftiniji. Radice i PQI ali iskustvo s njim nije vrhunski, losa izrada stickova i mem modula. Nisam bio zadovljan njohovim Mr. serijama
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.