Pokusavao sam da instaliram MacosX na jednom od dva harda,na Maxtoru od 120Gb i ostala je neka instalacija na disku,uglavnom kako da vratim taj hard da mogu ga formatiram u NTFS? Sada mi ga Partition Magic pokazuje kao BAD ? A znam da je ispravan 100%. Pokusam da formatiram iz programa i nece,izbaci neku gresku kako ne moze? Kako da ga vratim u neko stanje da mogu da ga ofrmatiram i koristim kao NTFS?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Kad bootuješ HB CD, otvori neki Partition tool i ponovi ono što si radio iz Windows-a. Ta win verzija PM 8 zna strašno da baljezga. Samo obriši particiju i ne obrađaj pažnju što je BAD. Kad dobiješ unpartiotioned space, uradi create nove NTFS particije.
Inače i ja sam već 2 puta pokušao da instaliram MAC OS X, doduše bezuspešno i sa Intelom i sa AMD-om, ali sam Mac-ove HFS+ particije bez problema brisao.
Sve je to lepo ali Format sa Partition Magic-a zna nekad da bude ne kompatibilan sa Formatom Wina zato sam i rekao da prvo pokusa iz windowsa da nebih imao problema!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: Stiže rođak........... :: :: Kad bootuješ HB CD, otvori neki Partition tool i ponovi ono što si radio iz Windows-a. Ta win verzija PM 8 zna strašno da baljezga. Samo obriši particiju i ne obrađaj pažnju što je BAD. Kad dobiješ unpartiotioned space, uradi create nove NTFS particije :: :: Inače i ja sam već 2 puta pokušao da instaliram MAC OS X, doduše bezuspešno i sa Intelom i sa AMD-om, ali sam Mac-ove HFS+ particije bez problema brisao :: ::
Opet Hiren`s Boot Disk. Odes u meniju na HD Tools, izaberes Maxtorove alate i uradis RAW format. On ti izbrise sve sa hard diska i posle ga formatiraj kako ti je volja. Ili pronadji na Hiren`s CD `Kill Disk` koji radi to isto. Mani se Partition Magic-a. On brljavi do bola. Ja sam vec nekoliko diskova, koje sam premestao sa jednog kompjutera na drugi i menjao broj ili velicinu particija i file sistem, tako sredio.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.