Mislim da je LiteON trenutno najbolji DVD pisac. Za Pioneer 109 kazu da je dosta losiji od 108, a isto vazi i za NEC-ove modele koji su se pojavili nakon 3500A.
Hvala na odgovorima, iskoristio bih priliku da postavim josh samo jedno pitanje i suzim izbor...obzirom da sam imao losha iskustva sa Lite On CDRW...da li da kupim NEC 3540 A ili Sony - ne znam koja mu je vec oznaka! Aj please josh to mi odgovorite THANX
A ti superstarr, pretpostavljam, imas Lite-On? Uzmi NEC, ubedljivo je najpouzdaniji (ja se bavim prodajom i na NEC APSOLUTNO NEMA REKLAMACIJA). Nemoj da se zajebes kao ja i da uzmes Pioneer ili nekog Sony-ja - koji variraju od serije do serije. NEC mozda nije najbrzi snimac, ali je sigurno najpouzdaniji - cita sve medije, snima na sve medije, a to sto ce da snimi DVD 10 sec sporije od Samsunga ili Lite-On a - totalno je nebitno. Mozes da uzmes 3520 ili 3540 - svejedno je , razlika je samo u brzini RW.
Ja ispazarih NEC 3540 A, pa nek` ide zivot! Za sada sam extra zadovoljan kako radi, a koliko ce da potraje, to cemo tek da vidimo! Hvala vam na savetima {-_-}
Trebao si kupiti Sony, ali sta je tu je. Vecina mojih drugara ima Sony i odlicno im radi. Ja imam Sony cd rezac i radi evo druga godina bez puknutog diska.Poz
eeee.... Svaki ciga svoga konja hvali... :) dokolenko
:: :: A ti superstarr, pretpostavljam, imas Lite-On? Uzmi NEC, ubedljivo je najpouzdaniji (ja se bavim prodajom i na NEC APSOLUTNO NEMA REKLAMACIJA). Nemoj da se zajebes kao ja i da uzmes Pioneer ili nekog Sony-ja - koji variraju od serije do serije. NEC mozda nije najbrzi snimac, ali je sigurno najpouzdaniji - cita sve medije, snima na sve medije, a to sto ce da snimi DVD 10 sec sporije od Samsunga ili Lite-On a - totalno je nebitno. Mozes da uzmes 3520 ili 3540 - svejedno je , razlika je samo u brzini RW.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.