Problem je sledeci: Kada gledam neki film sa DVD-a i on traje na primer 2 sata , negde otprilike na sredini filma mi ceo komp zablokira i posle 30 tak sekundi se resetuje i film odgledam do kraja bez problema. Sve ostalo radi perfektno Igre , DivX... Ovo mi se desava bez obzira na to da li ga gledam sa optickog uredjaja ili preko image-a na hardu , uvek se negde na pola filma to desava.Konfiguracija je intel e6300 , 7900GTO , 2 gb kingmax 800 , seagate 250Gb , MB Abit AB9 pro. Nisam pametan sta bi to mglo da bude i iskreno nikad nisam cuo da se nekome ovo desilo pa ako neko zna sta bi moglo da bude puno bi mi pomoglo. Hvala unapred!!!
Nisi napisao u kom programu gledas. Probaj VLC, on pusta sve. Ja bih prvo pomislio da se procesor pregreva, ali s obzirom na komponente koje si naveo tesko da je DVD nekakav napor za takvu masinu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.