Koje nvme kutijice za 2 i 4 gb nvme diskove uzimati?
STRANA 1 OD 1
operator
Koje nvme kutijice za 2 i 4 gb nvme diskove uzimati?
31.01.2023. 14:15
T68911
status: user broj poruka: 4265
LC power, cm, asus probao i ni sa jednom kutijicom nisam zadovoljan. Prenos podataka sve prekidaju(disk normalno 24/7 raditi mašini), s tim da sa 4TB sabretooth nvme ne prepoznajemo u jednoj kutijici koju sam probao. Neka oniami kutijica prepoznaje,ali umjesto da radi bar800-900 MB/sradi na 400 MB/s, mada u kompu iste fajlove prebacuje oko 3800 MB/s i kutijica lošije radi nego sa kinston nv2 diskovima sa onimo koji prekida nakon 15,30,45, 60 ili120 minuta bez da znaš zašto, ali je transfer oko 780do 906 MB/s. Da li ima neka kutijica dostupna kod nas koja je konstantna u prenosu, a da je brza na USB 3.2? Brži mi Kingston USB fleš od 1tb od nvme diska što je nelogično. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Пре око 3г. имао сам најбољу како зовеш `кутијицу` на тржишту купљену у Америци, користио сам је за Samsung EVO 970, још тада сам видео да то апсолутно не испуњава декларисане брзине ни близу, разочарао сам се и убрзо продао. Изгледала је до ј*ја, израђено од дебелог ребрастог алуминијума офарбано у црно, џабе.
Не постоји још увек `кутијица` која може да пропрати брзине преко 3.1, 3.2, чак ни Thunderbolt, то ти је то.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Е видиш ово су нови модели, зато је и скупо, верујем да је то доста напредовало и боље, али не верујем да је исто као на реклами. Оставићу оператору да проба и јави, добар предлог.
Иначе, цена овог у Америци не верујем да је више од 50$.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: nvme diskova u kapacitetu 2 do 4 gigabajta...to moze i u kutiju od sibica da stane.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - :: ozbiljno: :: ibit.ly/PAc :: :: Compatible with Thunderbolt 3 4 USB3.2 USB 3.1 3.0 Type-C.. :: :: Deluje obecavajuce, ali cena je bas, onako, na visini :: :: ::
Imaju gateway kutijice za 38$, ali jebeni Onimo(21€ samo se čeka 21 dan za Srbiju) da je bolje riješenje od LC Power i da daje stabilnije brzine nije normalno.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Ne mogu ti reći koja valja, samo ti mogu reći da izbegneš chieftek ako slučajno naletiš na nju, pošto sam je ja uzeo, i prenos nije loš ali tipa radi na 50% računara. Uzwo sam neku preko ebaya pre par meseci, kada sam video da je ta smeće, ali evo još uvek mi stoji u ladici neotpakovana, nisam imao potrebe za njom.
nisam primetio da je zakazivao do sada (proban na bar 7 racunara), ali kabl sa kojim dolazi je prekratak i krut, preporuka je maxmobile 100w c-c (paziti kako se okrecu adapteri za usb-a, posto se mogu obostrano vezati, nvme storage ce raditi u oba slucaja, ali android telefoni storage mozda i nece), pri testu se pokazalo da izvlaci bar 20MB brzi prenos od originalnog fabrickog, veza na usb 3.1 eksterni LCpower docking station 3.0, chieftek vezan na usb-c, originalni kabl oko 180MB/s, maxmobile oko 200MB/s po total commander-u, trasfer oko 30GB podataka video + tekst
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Moj je neki drugi model, kućište je na šarafe ne na push to open, ne znam sada tačno koji model. Black Wolf
:: chieftek ceb-m2c-t :: :: https://docdro.id/FVEznf :: :: nisam primetio da je zakazivao do sada (proban na bar 7 racunara), ali kabl sa kojim dolazi je prekratak i krut, preporuka je maxmobile 100w c-c (paziti kako se okrecu adapteri za usb-a, posto se mogu obostrano vezati, nvme storage ce raditi u oba slucaja, ali android telefoni storage mozda i nece), pri testu se pokazalo da izvlaci bar 20MB brzi prenos od originalnog fabrickog, veza na usb 3.1 eksterni LCpower docking station 3.0, chieftek vezan na usb-c, originalni kabl oko 180MB/s, maxmobile oko 200MB/s po total commander-u, trasfer oko 30GB podataka video + teks :: :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.` :: ::
i ovom je kratak kabl, radice ok na ravnim povrsinama tipa sto, coolermaster ergo standovi ili bilo koji drugi skalabilne visine zaboravi, krevet isto pitanje je, ne znam sto ciganisu na kablovima, urade maltene all inculusve rack i onda se pokake na kablu, koji plus nema usb-a adapter
kako tacno bolje kad mi visi `u vazduhu`, preformase su poredjene i na 15cm i 120cm, nema znacajne razlike, a komfor je na strani `duzeg`
nista sinko dok ja to ne ispertlem lepo i spovedem gde vec treba da ide, ova mala gowanca od 15cm su nuzno zlo i nista vise, ne znam kako se oni full desktop PC korisnici snalaze, mada koliko me secanje sluzi i njima visi ili im je pri ruci nesto tipa ovoga:
Nisam znao da Sabrent pravi kutijice. Naručio 5 komada po 28 $(ni ja nisam našao jeftinije ove kutijice)j, pa ćemo vidjeti. Ono što je obećavajuće da prepoznaju diskove od 8TB, pa ću i to da probam. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
ne znam kakve kablove rade u kanibalu, poslednje sto sam kod njih uzmao bio je e-green 4xusb-a microusb hub, bese davno, ako nisi gadljiv i ne smeta ti da `nove` kutije dodju malo nacepljene i u poslednje vreme sve cesce bez fabrickog selotepa:
`Up to 2,880 TBW O-R 3-year (or more) limited warranty`
2x 4 TB Samsung MZ-77Q4T0BW, merkam vec neko vreme, ali cena jos uvek nije ona prava, strpicu se do daljnjeg, doduse ovaj brend me nije do sada izneverio:
neke fleshke rade i cak posle +15 god. koriscenja, nisam bas tacno brojao .)
koji je otkazao od prostog stajanja, mozda su se popravili u medjuvremenu, ideja docking stanice je ok
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.