Imam problem sa ssd Apacher AS350- 120 gb ne mogu da ga formatiram klasicno iz Win-a ,a probao sam preko diskpart clean sve particije prodje ponudi mi MBR O-R GPT izaberem GPT i ocekujem da kreiram particiju ali sve je ostalo kao i pre, skenirao sam nema virusa. Ako neko ima ideju dobro bi mi doslo....
Crko je bio upis na ssd. Citanje je radio normalno. Nije mogao da digne sistem ali sam podatke uredno iskopirao na novi. Svaki pokusaj formatiranja ili brisanja particije uredno prijavi da je prosao ali podaci na njemu ostaju netaknuti. Mislim da je tebi isto za kantu.
Pokušaj sa nekim od alata da mu promjeniš sa 64 na 63 sektor za start. Pomoglo je kod par komada A-Data,, ali ne kod svih. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.