2.5`, 240GB, sta uzeti za oko 4k dinara? Za sistemski disk starijeg laptopa...
Vidim u ponudi: A-DATA 240GB ASU630SS-240GQ-R A-DATA 240GB SU650 APACER 240GB AS340X APACER 256GB AS350X SILICON POWER Ace A55 256GB Kingston SA400S37/240G A400 series PATRIOT Burst Elite 240Gb (jedini ima MTBF: >2,000,000 sati)
Ali ne znam kako su se pokazali?
Unapred hvala.
Pozdrav - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
nznm, meni onaj kingston sluzi iskljucivo kao `ruter` / text-to-voice audio server, prva namena ce sljakati jos sigurno par god., ona druga ga mozda dotuce pre vremena :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Kingston nikako da opere ime zahvaljujuci ozloglasenim ranijim modelima, ali to nije bio slucaj samo kod SSD-ova, vec i flash i RAM memorija... Sto se mene tice, ja ga zaobilazim.
A to ako ti je radilo do sada, radice jos i preko 2god., ne mora da znaci, nije svaki los. btw, ne znam da li ti je to Windows ili Linux server, ali ako je Linux, tu nema potrebe za SSD-om, sem ako je GUI u pitanju... Ali ti to svakako vec znas :)
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
:: nznm, meni onaj kingston sluzi iskljucivo kao `ruter` / text-to-voice audio server, prva namena ce sljakati jos sigurno par god., ona druga ga mozda dotuce pre vremena : :: :: :: `The aim of public education is not to spread enlightement at all. It i :: simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level :: to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
testirace se u svakom slucaju, ne vidim razlog da ga menjam skorije, windouz se pokazo zgodniji za text-to-voice zbog izbora glasova i software-a, mozda je mogao da se nategne i na linux-u, ali chemu kad i ovako sljaka, ni negledam ga, sve je setovano na auto out uz adekvatnu logiku za moguce konfliktne situacije
hajper X od 128GB flash isto tako i dalje jako `lose` radi .)
Znam, nije Kingston loš kad se probere, imao sam ja hyperx memorije sa kojima sa bio prezadovoljan, ne pokušavam da ga ocrnim, nego samo kažem da bih ga zaobišao u budućnosti, skroz subjektivno. SSD nikad nisam imao, kartice tu i tamo, pocrkali su mi recimo USB čitači, a flash-evima apsolutno nisam zadovoljan.
“La debilidad no está en nosotros, es lo que tenemos afuera”.
Brži su od Kingstona A400, ne i od KC600, Ako negdje ima KingFast 512 GB F10(ne uzimaj sa F11 i F12 verzijama), uzmi ga slobodno. Kada kopiraš podatke, ne obara brzinu nakon 8GB, već je konstantan do 65~82 GB prenijetih podataka, kada spušta brzinu na oko 42 MB/s, što je dosta brže od WD Green. Ako ti nisu bitni podaci, onda kupi WD Green slobodno.
Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Nisam neki jako zahtevan korisnik,verovatno ce biti bolji za manji magacin,nego obican hgg seagate koji trenutno imam od 1tb koji je star skoro 10 godina,a sistemski mi je ssd 120,verovatno ce ovaj ssd wd od 480 lepo da sluzi ako resim da pazarim.Hvala na odgovorima.
:: Bolji je od Kingstona a moze da se nadje za 4500 din :: :: MBP Retina 13` Late 201 :: macOS Catalin :: :: I5-11400F/16GB/Z590/HD7870/256GB/550W/Dell S2721DGFA :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.