Da li postoji neki kabl koji sluzi kao razdvojnik jednog SATA prikljucka na ploci na dva? Imam na ploci samo 2 SATA konektora i nakacena su 2 harda, a treba da uzmem novi DVD rezac i hteo bi da uzmem SATA. Kako da resim taj problem? Sta mislite o Pioneer 212 modelu?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Prijatelu posle jucerasnjeg i danasnjeg dana mislim da je vrlo rizicno postavljati bilo kakva pitanja vezana za hard dikove,pratecu opremu i cuvanje podateka. Na forumu se zabranjuje sve sto ima veze sa skladistenjem podataka. Zasto?
Zbog ovoga:
Upzorenje: sledeci tekst sadrzi sve moguce vrste uvreda,nije za mladje od 18 godina,starije od 60,ljude sa srcanim i mentalnim problemima,ljude koji jos nisu odlepili,trudnice,osobe sa visokim krvnim pritiskom:
DaSickSyst molim te da ne palis vatru. Ajde da vratimo forum u normalu. Odgovor na ovo pitanje je NE nema tako neceg. Potrazi PCI Sata kontroler on ce ti zavrsiti posao.
Nisam citao sta se desavalo na forumu u vezi toga. Ma boli me dupe da se ovde svadjam s nekim.. Ovde sam da bi saznao sta mi je potrebno,a ne da se napucavam,mrzi me. Zasto postoje maorci i riba? :))) Gde da nadjem taj PCI kontroler?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Nakon malo pretrage po mrezi naleteh na neke kontrolere u pccentru, ali posten da budem mislim da su oni derikoze, prodaju skuplje ono sto je losijeg kvaliteta.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Nisam citao sta se desavalo na forumu u vezi toga :: Ma boli me dupe da se ovde svadjam s nekim. :: Ovde sam da bi saznao sta mi je potrebno,a ne da se napucavam,mrzi me. Zasto postoje maorci i riba? :)) :: Gde da nadjem taj PCI kontroler :: :: :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !! :: ::
KAD NESTO CENZURISES ONDA BAR OSTAVI ZVEZDICE A NE CINI NA OVAKO BANALAN NACIN DA POSTOVI IZGLEDAJU VAN SVAKE LOGIKE, KONTEKSTA I UOPSTE VAN SVAKE PAMETI...
...JADNA TI JE POSLOVNA FILOZOFIJA...
...DALJIM NASTAVLJANJEM CES IZGUBITI VERNU PUBLIKU A ONDA CAO PARICE I SVE OSTALO STO IDE I STO TI SLEDUJE POSLE SVAKE POSETE SAJTU...
AKO SE OVAKO NASTAVI ZABORAVICU VAS KAO STO SAM ZABORAVIO B92, SMRT FASIZMU, SLOBOD NARODU.
Procito sam sve tri teme i poenta je `napravi svoj forum i bices uvek u pravu` i kada skrsis hard disk a nisi telekom kreni ispocetka :) Ljudi ovo je extra nisko. DaSickSyst koji potencira ovo je skroz u pravu, ovo je bruka. Lik koji planira da bude milijarder se zdere kao za 1 nesrecnu musteriju. Auuuu :) Go Go Go !!!
pa skoro svaka tema unazad par dana skrene u smeru one afere o HDD-ovima....pazi...ja imam jednu prostu logoku.....`ako ne verujes u boga...veruj u pravdu`...to je to....i to sto mi je komsija skrckao HDD a pravi se tosa... to ce on platiti na sledecem koraku...ne daj boz da je za lek...inace....kroz 50-60-70 god....sta ostaje za nama...ko ce u opste razmisljati o tom HDD-u...hahaha...ajde u zdravlje....Pozdrav !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.