Bolje nema za te pare. Intel i5 9500 mašina se diže za 2 sekunde. Odzivna i besprekorna. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Jedna sekunda dok ne uključiš monitor i 11 sekunda dok se ne digne sistem? Samo nepravilno pišeš 11 sekundi. Baci taj rayzen. Uzmi epyc. Pozitivna osobina da ljudi stalno preispituju svoja znanja i da u skladu sa tim funkcionišu je osobina velikih ljudi. Mali se i onako zadovolje osrednjošću.
Ja sam svojevremeno dao oko 20000 RSD za SATA SSD od 500GB i smatram da sam prilično dobro prošao - posle nešto manje od godinu dana su značajno pojeftinili pa bi mnogi rekli da sam se zeznuo, ali je poenta da meni SSD nije trebao godinu dana kasnije pa je sve to prilično subjektivan način razmišljanja.
Igraj na premujumu za dž, i prežderavaj se ko i ostala raja. Šta si navro sad da pazariš kad je najgluplja situacija i najgluplje obrazloženje zašto je poskupelo kod naših pilićara? Kad si mogao do sada, možeš i još malo: sledeće dve nedelje su ključne, pa se strpi :-)
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.