Na osnovu reklamacija.Govorim o tome dal se kvare il ne. Kingston ima nekolko serija koje se kvare i patriot isto.Za biostar i wd ne znam.Samsung je preskup.On traži što jeftinije. Pratim hardver i komentare na stranim forumima i komentate onih koji kupuju preko interneta. Konkretno ovaj model što je pomenu je procenat reklamacija posle nekolko dana astronomski. Koji ti nalog na wot.
Da je djubre, jeste, ali da hoce da ga se otarase, zasto bi prosle nedelje uradili novi uvoz (otud i niza cena). Prodaje se kao lud, uglavnom kao zamena za hard diskove od 500GB, od kojih je svakako pouzdaniji.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
Ja sam uzeo AData SU800 sad pre neki dan od 1TB, radi ok skroz ali ne znam koje su mu deklarisane brzine jer još nisam novu konfiguraciju uzeo pa sam na SATA2.
@VMARC Pouzdaniji A400 SSD od hard diska 500GB? Da nisi slucano napravio neku gresku pri pisanju lol. Ja sam tri ovakva djubreta promenio davno posle kupovine takvog HDD-a, koji ce raditi jos dugo nakon sto bacim jos tri takva. Pitas sto trgovci vole da varaju narod lol
Stvarno ne znam sta ti nije jasno, ali to sto si ti promenio citava 3 komada u odnosu na to koliko sam ih ja prodao je nivo statisticke greske. Sada procitaj ponovo, a ja cu da ti dam smernice: Da je djubre-jeste. Da je pouzdaniji od novih harddiskova koji se prodaju za te pare, jeste, neuporedivo. Da hoce da ih se otarase, zasto bi uradili novi uvoz prosle nedelje? Dodatno pitanje, zasto se proda 300 komada (uvoz) mesecno?
Razunem te, ali ne lupaj gluposti.
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: @VMAR :: Pouzdaniji A400 SSD od hard diska 500GB? Da nisi slucano napravio neku gresku pri pisanju lol. Ja sam tri ovakva djubreta promenio davno posle kupovine takvog HDD-a, koji ce raditi jos dugo nakon sto bacim jos tri takva. Pitas sto trgovci vole da varaju narod lo :: :: Ljudi, dalje ruke od ovoga i pamet u glavu. :: :: ::
@VMARC Hvala na ljubaznim recima oko lupanja, ja cu biti uzdrzaniji. Odgovoricu odjednom na oba pitanja jer su usko vezana. Proda se zato sto ljudi ne znaju sta kupuju. Saznaju kad bude kasno. Ovaca je uvek bilo i bice.
Elem, mozda su novi diskovi losiji od stariih, ne znam, nisam kupovao skoro. Ali ne znam zasto bi bili. Proverena tehnologija je proverena tehnologija. Ako su stvarno losiji, to moze biti samo iz neke lose namere, da se ovce varaju, bilo kupovinom HDD-a, bilo SSD-a. U tom slucaju, a i svakom drugom, trudicu se da cuvam svoj stari disk, sto je moguce pazljivije i duze.
Izvini za lupanje gluposti. Iskreno mi je zao. Sorry.
:: @VMAR :: Hvala na ljubaznim recima oko lupanja, ja cu biti uzdrzaniji. Odgovoricu odjednom na oba pitanja jer su usko vezana. Proda se zato sto ljudi ne znaju sta kupuju. Saznaju kad bude kasno. Ovaca je uvek bilo i bice :: :: Elem, mozda su novi diskovi losiji od stariih, ne znam, nisam kupovao skoro. Ali ne znam zasto bi bili. Proverena tehnologija je proverena tehnologija. Ako su stvarno losiji, to moze biti samo iz neke lose namere, da se ovce varaju, bilo kupovinom HDD-a, bilo SSD-a. U tom slucaju, a i svakom drugom, trudicu se da cuvam svoj stari disk, sto je moguce pazljivije i duze. :: ::
Da ne postavljam novu temu oko ssd diskova jedno pitanje za kolege sa foruma. Posto meni treba ssd za lap na kome ima m2 slot, pa me zanima koji model uzeti,isao bih na varijantu 240 gb, ono bi bilo bolje sto jeftinije proci. Reko da pitam da ne uzmem neki najjeftiniji pa se ispostavi jos kao neka felericna varijanta :D
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.