Imam problem ne mogu da ga formatiram prilikom instalacije windowsa .Instalirao sam windows na drugi hard ali sad ga ne vidi windows .Disk Management ga vidi ispise Not Initialize i nudi mi dve opcije MBR i GTP sta god da izaberem kad stisnem OK samo vrti mis i nista se ne desava. Problem je nastao kad sam instalirao Samsung magican softwer i krenuo preko njega da odradim test za brzinu dosao je do 60 posto i samo plavi ekran (WIN 10) zatim u biosu vise nije Kingston vec SATAFIRM S11 .Ne znam ni sam zasto sam to radio preko Samsunga.
Star je 3 meseca
Dali se ovo vec nekome desavalo i kako je resao problem.
To je taj program od Samsunga , jel moguce da ga je on unistio. Imam racun i garanciju pa ako nista ne `upali` odnecu ga u servis na reklamaciju. Nemam sad vremena videcu sta kaze Hirens mada njega nisam koristio bas , bas dugo zaboaravio sam i kako izgleda.
Samo da javim da sam ga odneo juce u ovlasceni servis i vec su mi danas javili da je reklamacije prihvacena i ce biti zamenjen za isti ili bolji
`Utvrđena je neispravnost Vašeg uređaja i u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača reklamacija je prihvaćena. Vaša reklamacija će biti rešena zamenom za drugi uređaj, istih ili boljih karakteristika.
Po završenoj administraciji i dospeću novog uređaja u naš servis bićete blagovremeno obavešteni. `
Nisam ocekivao da ce biti ovako brzi sa odgovorom , jos da budi brzi sa isprukom i mojoj sreci nece biti kraja :))
Nista vazno tu mi je bio samo sistem .Sve cuvam na wd10eacs-00d6b0 koji ima radnih dana 2794 i 6 sati po Sentinelu i do sad radi kao singerica. Sto se tice A400 tako je to kad se nisam raspitao pre kupovine. , valjda cu imati vise srece da drugim.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.