Da li neko zna da li postoji mogucnost da se kupi odredjeni uredjaj koji mogao da posluzi kao citac SD kartica za iphone 6S? U principu, da li iphone takvu opciju podrzava?
Cilj je da prebacim par slika povremeno sa DSLR foto aparata na iphone bez kompa ili lap topa.
Ili ne mora OTG, moze i neko drugo resenje, ali da ne ukljucuje komp ili lap top, tablet isl
Ili nabavis OTG i skopcas USB citac kartica i trebalo bi da radi. Na Android tel to sve radi bez problema, i tastatura i mis i USB stick i citaci kartica...za iphone ne znam, ali ne vidim razlog zasto ne bi radile te neke osnovne stvari... Ali napraviti telefon 2015. koji nema SD card slot, mislim...dobro da ima SIM slot :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.