Svaki put kad hocu da narezem disk ( znaci copy ili sa HDD-a da stavim nesto na disk ) on mi koristi RAM dok ne dodje do kraja i uzme sav RAM,tada mi samo crash-uje komp ( i naravno restart moram )
Prvo sam rezao sa nerom 7 pa sam probao i sa 6 ali uvek isto vec 2 meseca. Evo slika po redu da bi stvar bila jasnija.
mozda je neka banalna stvar ali ja na google nista nisam nasao,i ne znam sto ne mogu da rezem disk-ove,znac RAM se ispuni do kraja tokom rezanja i tu samo ubaguje komp.. Inace DVD-RW je ispravan
Ako ti je to prava VISTA a ne tema, verovatno je ona problem. Ako ti je rezalo OK (ispravno, novi firmware) i ako si menjao programe mozes jos probati staviti nvi Nero 8 ili rezati iz nekog drugog alata, ako ne a jeste VISTA - sta da ti kazem, ocaj od OSa
Nije tema Vista 64x ne znam da li je do OS ili sta vec,ali sad kad razmisljam na Visti sam nekih...5-6 meseci ali mislim da sam rezao diskove u tom periodu...videcu sa Nero 8 ako nece ne znam sta cu..
Probaj Nero 8 Micro ili Lite. Proveri setovanja za Ultrabuffer u Neru. Ostavi ga na Automatic configuration. Na slikama se vidi da ga uopste ne ukljucuje. Proveri u Device Manageru da li ti je DMA za rezac dobro podesen. Ako je sve to u redu, onda je sigurno problem u Glisti. Nije normalno da toliko guta memoriju. Ima jos nesto sto se desava. Novi firmware, bez obzira sto svi jure da ga instaliraju cim se pojavi, cesto moze da zezne stvar. Tako je meni svojevremeno sj Plextor CDRW.
Imam isti problem. Desava se samo na Visti, koju god da imas. Na XP-u kao i na Linuxu, sve radi kako treba. Imam 4GB RAMA i redovno mi zauzima oko 3.85GB dok reze ili kopira disk. Podesavanja su sva OK ali redovno se ponavlja. Jednostavno sam resio problem sto vise ne koristim Nero, sve verzije sam probao, i verziju 8.1.1.3 koja je po meni blago receno - razocarenje, generalno gledano.
Instaliraj Roxio Easy Media Creator i problem je resen.
eeee to,skino sam drugi program i on reze super,uvek sam koristio Nero ali jbg kad zeza i proguta 4GB i crashuje skroz OS.... Mora da ima nesto da se podesi il sta vec al` necu se smaram jednostavno necu koristim Nero. Ne radi ni na Neru 8. Inace hvala na svim odgovorima . pozz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.