Sestra je greskom ukljucila formatiranje jedne particije. Kaze da je prekinula formatiranje posle 10sec. Iz win-a ne moze da se pristupi particiji, trazi da se formatira. Probao sam sa getdataback ali ne vidi nikakve fajlove. Negde sam procitao da je potrebno da se odradi formatiranje pa tek onda da se cupaju podaci. Hirens nikad nisam koristio...
Hirens bootCD 15.2, pa pokusaj sa TestDisk 6.14 Skoro sam povratio dve izgubljene particije. Nisam siguran za slucaj kada se prekine format diska tokom procesa formatiranja. Nisam se susretao sa takvim problemom.
Skini HBCD 10.6 i u njemu imas GDB. Montuj .iso i udju iz win-a u HBCD i naci ces u `wintools` folderu `GetDataNTFS.bat`, pokreni i onda izaberi `systematic file system damage...` i onda preskeniraj particiju.
@Predrag55, nema tu brzi, sporiji, sve zavisi od stanja i brzine HDD-a koliko ce skeniranje da traje, a svi ti programi manje - vise rade na istom principu i to je to.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Partition Find and Mount Pro Nakačiš taj hard na neki drugi komp i na tom drugom kompu instaliraš ovo. Mnogo puta sam uspeo da povratim izbrisane particije sa ovim. Vrlo jednostavan i lak za korišćenje. Nakon skeniranja samo pronađene particije mount-uješ i program im dodeli privremena slova. Najnormalnije iskopiraš podatke na drugu lokaciju i posle radiš šta hoćeš.
Cesto mi se desavalo da mi particija izgubi slovo, ili cak jednom mislim da sam uradio isto ovo sto pise Plamen i da sam resio jednostavnim dodeljivanjem slova particiji u disk management-u.
:: Partition Find and Mount Pr :: Nakačiš taj hard na neki drugi komp i na tom drugom kompu instaliraš ovo. Mnogo puta sam uspeo da povratim izbrisane particije sa ovim. Vrlo jednostavan i lak za korišćenje. Nakon skeniranja samo pronađene particije mount-uješ i program im dodeli privremena slova. Najnormalnije iskopiraš podatke na drugu lokaciju i posle radiš šta hoćeš :: :: - - - - :: Intel i7 3770K @4.2GHz, Gigabyte Z77X-UD5H, Kingston HXS 32GB DDR3 2400MHz, Gigabyte GTX1070 G1 Gaming, LG 25`` Ultrawide, SiliconPower S60 2x120GB SSD RAID0, Samsung F3 2x500GB RAID0, Crucial BX100 250GB, Storage 5TB :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.