Pozdrav svima,imam fles od 16gb,radio je jedno vreme super i sad kad ga ubacim u kompjuter,trazi da ga formatiram,kad hocu to da uradim,on mi izbaci gresku kao da windows ne moze da uradi formatiranje,a preko disk managment je u raw modu.Sta predlazete da uradim?
Ako je u garaciji trazi drugi ako nije baci ga u kontejner.
Isto se meni desilo, ne moze da se formatira, trazio neka resenja jer mi je izbacivao greske tipa `disk is write protected` i slicno...jednostavno dzabe sve crko je.
Probaj da formatiras van OS-a u programu kao sto je Parted Magic npr. Ima i butabilni EaseUS partition manager.
:: Pozdrav svima,imam fles od 16gb,radio je jedno vreme super i sad kad ga ubacim u kompjuter,trazi da ga formatiram,kad hocu to da uradim,on mi izbaci gresku kao da windows ne moze da uradi formatiranje,a preko disk managment je u raw modu.Sta predlazete da uradim ::
Da ne bude da mracim ja sam svoj usb uspeo nekako da formatiram i mogao sam na njega da ubcujem neke filmove u muziku ali kad sam pokusao da napravim butabilan win7 na njemu problem se vratio..uzeo od drugara dugi usb i odradio lagano...znaci nije do win7 ili nekih zlonamernih programa.
na primer ja kad sam davno imao neki stari sandisk imao sam na flesu skrivenu particiju sa koje su se automatski pokretali neki sandisk programi i nije bilo sanse da se to obrise
i tek nekih godinu dana kasnije izasla je novija verzija sandisk softvera sa kojim sam uspeo da formatiram i obrisem tu particiju i dobio sam extra 1gb prostora na flesu
pa poseti sajt proizvodjaca tvog flesa i probaj sa njihovim softverom
Kao što su ostali iznad predložili možeš da probaš da ga formatiraš sa nekim od alata navedenih, ali iz mog iskustva to kad stalno traži da se formatira znači da je za kantu.
Dan danas imam jedan 8gb kingstone koji je mislim još uvek u garanciji, ali stvar je u tome što sam ga kupio u pakomu, a oni su pukli, a ovlašćeni distributer ne odgovara na mail, a ne vredi mi ići u bg da ih vijam zbog flesha od 500din. :)
Rekoh ti ja odmah.Znam jer se meni isto to desilo ne tako davno...ja sam danima pokusavao sve i svasta ali nista od toga. Cak sam bio batalio pa ponovo pokusao posle par dana opet ..kao mozda nisam probao sve, mozda je ovo ili ono ....na kraju sam uzeo cekic od pola kilograma i zastitne naocare i bukvalno sam ga rastavio na atome.
:: Kao sto su mi svi nagovestili,i preko Hirens-a ne radi,opet isto,znaci da je samo za kantu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60366. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.