Zanima me nesto..verovatno neki od Vas imaju visak hdd 2.5 koje zbog posla nose sa sobom. Moje pitanje glasi kako prenosite te hdd , u cemu ili za svaki imate rack/
Gledao sam po netu , nema ni torbica ni plasticnih dzidza bidza da mi olaksaju nosenje :/
Kako nema, WD Passport+original torbica, uz taj hdd ide mali USB 3.0 kablic i to je sve.
:: :: Zanima me nesto..verovatno neki od Vas imaju visak hdd 2.5 koje zbog posla nose sa sobom :: Moje pitanje glasi kako prenosite te hdd , u cemu ili za svaki imate rack :: :: Gledao sam po netu , nema ni torbica ni plasticnih dzidza bidza da mi olaksaju nosenje :/
Da ali mene zanimaju `goli hdd` ..Imam tri + jedan je u rack. Ove ostale cu izgleda da motam po najlonskim kesama ebg
:: Kako nema, WD Passport+original torbica, uz taj hdd ide mali USB 3.0 kablic i to je sve :: :: :: :: :: :: Zanima me nesto..verovatno neki od Vas imaju visak hdd 2.5 koje zbog posla nose sa sobom :: :: Moje pitanje glasi kako prenosite te hdd , u cemu ili za svaki imate rack :: :: :: :: Gledao sam po netu , nema ni torbica ni plasticnih dzidza bidza da mi olaksaju nosenje :/
U tom slucaju, ovako kako kaze vlajkic, sto se tice rack-ova, uz svaki LC power dobijas futrolicu, nije neka, ali je futrolica, mada ti za pregradu u torbi od laptopa bolje ne treba. Ako ti ne bude odgovaralo, uvek mozes da odes kod nekog krojaca da ti napravi od koze bilo kakvu futrolicu.
:: Da ali mene zanimaju `goli hdd` ..Imam tri + jedan je u rack. Ove ostale cu izgleda da motam po najlonskim kesama eb :: :: :: :: Kako nema, WD Passport+original torbica, uz taj hdd ide mali USB 3.0 kablic i to je sve :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zanima me nesto..verovatno neki od Vas imaju visak hdd 2.5 koje zbog posla nose sa sobom :: :: :: Moje pitanje glasi kako prenosite te hdd , u cemu ili za svaki imate rack :: :: :: :: :: :: Gledao sam po netu , nema ni torbica ni plasticnih dzidza bidza da mi olaksaju nosenje :/
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.