Na jednom Dell laptopu, nema podataka sa CD-a bilo da se reze windows ili nekim drugim programom. Na drugim racunarima se vidi. Skoro je uradjen upgrade na win10. Sutra cu otici do drugara da vidim ali mi ne pada na pamet, secam se situacija da nece da reze a cita, ili pak ne cita DVD cita CD. Ovo nece CD, pretpostavljam da otkazuje DVD-CD rom ili mozda postoji drugi uzrok mada pre neki dan je citao...
Sve ovo pitam zbog WIN 10 naslusao sam se koje kakvih problema i gluposti.
Mislim da ti otkazuje. Davno...al` bas davno imao sam jedan rezac. Narezem, sve lepo, a disk ne cita. Mislio da disk nije u redu. tako drugi, treci. Probam sa drugim citacem ono cita. Cistio socivo, natezao potenciomer, ali slaba vajda.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Koji software koristis za rezanje? Secam se da sam imao slican problem i kad sam promenio sa nera na Ashampoo 9, problem je nestao.
:: Na jednom Dell laptopu, nema podataka sa CD-a bilo da se reze windows ili nekim drugim programom. Na drugim racunarima se vidi. Skoro je uradjen upgrade na win10. Sutra cu otici do drugara da vidim ali mi ne pada na pamet, secam se situacija da nece da reze a cita, ili pak ne cita DVD cita CD. Ovo nece CD, pretpostavljam da otkazuje DVD-CD rom ili mozda postoji drugi uzrok mada pre neki dan je citao.. :: :: Sve ovo pitam zbog WIN 10 naslusao sam se koje kakvih problema i gluposti.
Hvala na odgovorima, nije kod mene kod drugara sutra cu otici da vidim.
Heh kaze, rezano za Ashampoo najnovije verzije, kao i sa windows `pisacem` :)
Brzine su probali razne uvek isto.
Kaze zanimljivo je sto on u My Computer vidi disk cak koliko mesta je zauzeo prilikom rezanja i koliko je prazno i kada udje nema foldera. Kaze da je stiklirao opciju `skriveni fajlovi` i onda se na disku pojavi desktop. fajl, dobro neko je narezao to kao skriveno ali foldera nigde.
@OMLADINAC, hvala na linku malopre sam izguglao slicno, naravno postoji svako-jaka mogucnost videcu sutra popodne.
:: Hvala na odgovorima, nije kod mene kod drugara sutra cu otici da vidim :: :: Heh kaze, rezano za Ashampoo najnovije verzije, kao i sa windows `pisacem` : :: :: Brzine su probali razne uvek isto. :: :: Kaze zanimljivo je sto on u My Computer vidi disk cak koliko mesta je zauzeo prilikom rezanja i koliko je prazno i kada udje nema foldera. Kaze da je stiklirao opciju `skriveni fajlovi` i onda se na disku pojavi desktop. fajl, dobro neko je narezao to kao skriveno ali foldera nigde :: :: @OMLADINAC, hvala na linku malopre sam izguglao slicno, naravno postoji svako-jaka mogucnost videcu sutra popodne :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.