pazarim ja ssd, prekopiram sistem na nju sve super, obrišem particiju sa hdd-a gde je bio sistem, i aj kao da proširim onu drugu particiju da bzv nemam rasparčano, i odeeeee :) jel ima neka laka i pouzdana varijanta da ja vratim kako je bilo? :D I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: pazarim ja ssd, prekopiram sistem na nju sve super, obrišem particiju sa hdd-a gde je bio sistem, i aj kao da proširim onu drugu particiju da bzv nemam rasparčano, i odeeeee : :: jel ima neka laka i pouzdana varijanta da ja vratim kako je bilo? : :: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Preskeniraj HDD sa Active@ Partition Recovery i nacice ti sve particije koje su bile na tom HDD-u, pa vrati. Seti se samo koliki kapacitet je bila i pogledaj `health` particije...
Neophodno je da obrises tu skoronapravljenu particiju da bi mogao vratiti prethodnu...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Da, obrisi obe i tek onda scan, pa kad nadje particiju u velicini koja je pre bila, velike su sanse da ces je vratiti sa svim fajlovima koji su bili. Fajlovi su na HDD-u, pa i ako ne uspe da povrati celu tabelu sa fajlovima, onda preskeniraj tu particiju koju si vratio sa Get Data Back i pristupi fajlovima i bekapuj.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ok, hvala na pomoćl. A jel može podatke sa particije da vrati na istu tu particiju, ili da spremim drugi hard? Ono kao, ako vraca fajlove na istu particiju, da ne upiše nešto na mesto drugog fajla kog takođe treba da povrati? I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Nabavi drugi uredjaj (eksterni/interni HDD, USB disk, sta god...) pa se onda baci na posao. Idealno bi bilo da cak i sistem pokreces sa drugog uredjaja kako bi izbegao bilo kakav upis podataka na disk sa izgubljenom particijom i eventualno pregazio postojece podatke.
Svi programi dozvoljavaju upis na istu particiju ali ne preporučuju... Kažu možda i može ds uspe, ja pokušao, ali mućak, can`t read partition. Ali sačuvao sam scan, pa ću probam opet neki dan.. I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.