Imam neku staru satu od 80gb interesuje me da li moze da se koristi slicno kao flesh tj da na njemu imam instalacije par sistema i sa njega da ih istaliram ( i koji bi program to lepo odradio) ?
:: Imam neku staru satu od 80gb :: interesuje me da li moze da se koristi slicno kao flesh tj da na njemu imam instalacije par sistema i sa njega da ih istaliram ( i koji bi program to lepo odradio) :: :: :: :: Sve je na nama, da li pobednik ili gubitnik... ::
Moze i Yumi, treba samo da klikne opciju `showing all drives`
:: Moras da ga metnes u USB fioku i onda odradis kao i sa fash memorijom, jer YUMI radi samo sa removable, USB. Mozes i sa SARDU isto to :: :: Za drugu varijantu, ako mislis da ga bockas na SATA, ne znam. Nesto sam i ja jednom googlao na tu temu i ne nadjoh nista korisno :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.