Da li fali prigusnica ili se samo polomio ferit? Moras naci slicnu, manja ne moze zbog gabarita ferita, debljine zice i broja namotaja. Ako je uopste nema, stavi slicnu, sa slicnom debljinom zice i radice posao. Ako je samo malo okrnjeno kuciste/tj ferit, a namotaj nije izgoreo, ne moras uopste ni da menjas, jer problem 100% nije do nje.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Otpalo.nema ga,ne vidi ga komp a tu je bekap slika ljudima...
:: A sta je problem kod HDD-a :: :: Da li fali prigusnica ili se samo polomio ferit? Moras naci slicnu, manja ne moze zbog gabarita ferita, debljine zice i broja namotaja. Ako je uopste nema, stavi slicnu, sa slicnom debljinom zice i radice posao :: Ako je samo malo okrnjeno kuciste/tj ferit, a namotaj nije izgoreo, ne moras uopste ni da menjas, jer problem 100% nije do nje :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: Trazis ovu :: :: http://uk.farnell.com/bourns/srr1280-101m/inductor-shielded-100uh-2a-smd/dp/237180 :: :: Induktivnost 100µH :: Snaga/ struja 2 :: :: Znaci, moras da obratis paznju na obe oznake, jer ako je slabija, izgorece. Mozes induktivnost malo da omasis, i u tvom slucaju nece biti problema :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.