Taman skuvam kafu, dolijem malo ladne vode da je ne pijem vrelu (prodje tipa 1 min dok to radim), vratim se i GOTOVO.
Oca jebe ovaj USB flash i ovaj SSD. Ali OCA. Nekad i majku. Da mi je samo takvo zdravlje kao sto je USB-u i SSD-u ja bi bio najjaca glava u Srbiji i bivsoj SFRJ.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Da imas bolesnu tendenciju da se hvalis na sva zvona. Postoji objasnjenje u psihologiji, a ja cu ti ga svesti na narodnu varijantu - sudeci po onome sto citam, kapiram da si nesvaceni lik, bez prijatelja, udaras o placenim licencama za Malwarevytes, fleskama od zilion necega i tako dalje. Odrasti. Svako na ovom forumu ima nesto, ali ima i zivot.
Nesto mi sporo lista karte u Solitaire-u, ali ok je protok, 2 Gb/s mi je full, samo je ovo po meni cisto izivljavanje, mene vise loze ovakvi klipovi: https://www.youtube.com/watch?v=LsX1GnC8FQQ. Sta mislis, koliko Gb/s ovaj shreder moze da ostvari :D Recimo tipa da se ubacuju hardovi od 3 TB :D to je bre kume protok a ne ovo tvoje sprdanje sa raidom od 24 shugava SSD-a
Nemam zivot. Nemam prijatelje. Nemam nikoga. Antisocijalan sam. Jbg. F60.31, F41.1, F19.1 ... to su dijagnoze...
:: Da imas bolesnu tendenciju da se hvalis na sva zvona. Postoji objasnjenje u psihologiji, a ja cu ti ga svesti na narodnu varijantu - sudeci po onome sto citam, kapiram da si nesvaceni lik, bez prijatelja, udaras o placenim licencama za Malwarevytes, fleskama od zilion necega i tako dalje. Odrasti. Svako na ovom forumu ima nesto, ali ima i zivot. :: :: :: C: / :: ::
Steta sto tu nije preCednik i Wlada da vidis sta su hvalospevi, i7mice, 32giga rama, grafike od po 1000 evra, EVGA, i ludila, vodena hladjenja itd. Ja samo imam laptop koji niko nece da kupi ni za 200 evra, taj usrani flash od 15 evra, i ovaj govnjivi SSD od 12.900,00 din koji sad ne bih mogao da prodam ni za 8000. Kakvi bre hvalospevi crni? Jeste, ima i toga, ali najpre sam hteo da pokazem kojom brzinom se sa Kingston HyperX Fury 3.0 64Gb ocitava i kojom brzinom se na Samsung EVO 850 250Gb upisuje. Fajl je bio tezak 30gb (vidi se na printscreenu) i prebacen je na SSD za manje od 3 minuta. Eto, znaci samo te dve stvari kupis, treba ti SATA 3, USB 3.0 port i vozis se Ferarijem isto kao ja. I nemojte zameriti, nije mi dobro, imao sam tesku porodicnu svadju danas, ovaj forum mi dodje kao izduvni ventil. Mislim danas. A globalno ga posecujem da bih se informisao. Toliko. Pozdrav svima.
:: Pun qrac postova o imanju necega....hvalospevi, hvalospevi. :: :: :: :: :: :: C: / :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.