Hard ko hard za storage, nema tu neke velike filozofije. Ja licno ceo zivot koristim WD i Seagate diskove (imao jedan hitachi koji i dalje radi, i jedan sljamsung koji je kao i svaki sljamsung otkazao) i nikakvih problema nisam imao.
Makani imam ja jedan od 4,6GB. Jes da je veći od tih što hoćeš ali od viška glava ne boli. Radi kao zmaj još uvek, jedino što se čuje kao cirkular pošto je na 10.000 obrtaja. :)
Pogledao sam recenzije po netu, Seagate i Hitachi od 2TB imaju slicne ocene dok WD ima dosta bolje, pa reko da cujem neko misljenje iz prve ruke. Trenutno imam 4 Samsunga 2x750TB i 2x1.5TB, vrlo sam zadovoljan njima i rade vec godinama 0/24h, ali kolko vidim oni se vise ne proizvode.
@Adzem Ne kaze se sta, nego molim. Za bre nemam komentara hahaha
@djokosrb Mislim da mnogo zavisi gde kupis HD. Tamo gde sam ja kupio Samsunga daleko najmanje su imali reklamacija na njega. Dve 750-ice rade od 2008, dok druga dva od 2010.
@peki22 Sad sam se cuo sa firmom od koje sam kupio Samsunge i kaze Seagate=Samsung jer su oni preuzeli celu njihovu diviziju za interne HD. Tako da je pao izbor na ST2000DM001. Trazio sam da mi daju preporuku i dali bas za taj. Kazu nisu imali reklamacija na njega do sada.
Drug samo gledaj da kupis sa dve ploce.Najlakse ti da vidis koji je model http://bit.ly/1Ou7p0C.Moze da se vidi i po oznaci seriskog broja , ali sam zaboravio kako to ide.A i tesko se procita zbog same folije(meni nisu dali da otvaram u radnji).Kao na slici je najlkse da vidis.
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
:: @peki22 Sad sam se cuo sa firmom od koje sam kupio Samsunge i kaze Seagate=Samsung jer su oni preuzeli celu njihovu diviziju za interne HD. Tako da je pao izbor na ST2000DM001. Trazio sam da mi daju preporuku i dali bas za taj. Kazu nisu imali reklamacija na njega do sada :: :: Pozdra :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.