Prestani da trolujes ljude za desktop, tako si i mene grdio!
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
:: Hahahahaha ko jos fura Paint na desktopu, auu.. : :: :: Pazi ga CoD sto se ususkao.. : :: :: A gde ti je Mad Max? : ::
U disk menagementu, dvdrwu (D) dodeli prvo sledece slobodno slovo, onda ovoj particiji na kojoj ne vidis podatke, dodeli slovo D i trebalo bi da proradi. Mozes i da izmenjas slova sa nekim drugim drajvom ili particijom, ali pozeljno je da ti ta problematicna bude D ili E particija.
Ako ti to ne pomogne, onda su hidden, mozda si fasovao virus. Onda idi i cekiraj Show hidden files and folders i odcekiraj Hide system files.
U disk manager promeniš slovo particiji, ili promeniš da ne bude logical nego storage. Tako nekako...znam da se to meni desilo dva puta, pa sam menjao nešto od toga (ali se uopšte ne sećam šta tačno) i uspelo je. Probaj, pa javi sta je bilo
Nije problem,navikavam se na tvoje prozivke,inače bi možda bilo dosadno na forumu. :-D Pa jesam malo,tako da nemogu mnogo da komentarišem za igru,možda ništa posebno,nekad sam bio veliki ljubitelj šutera,više ne,sad više volim neke šunjalice,tomb raider itd. :-)
:: Sad ces da vidis kada Solaja dodje, procitali smo te mi odavno.. :D :: :: Salu na stranu, si probao CoD :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
ovo što ti je VMARC napisao: da omogućiš da se vide skrivene i sistemske datoeke i folderi? Ako si siguran da je prazan, onda možeš da formatiraš particiju. Pretpostavljam da je deo diska od 1TB, pa ti ne savetujem da je obrišeš.
Ako su ti tu nebitni podaci obrisi particiju pa je opet napravi, mislim da imas virus 99%, skini malwarebytes i skeniraj. Mozda imas crva. Mnogo radim i to posteno i lepo se osecam zbog toga. Evo vam moja grupa na fejsu https://www.facebook.com/groups/475134862659337/
Nemam, ne zanimaju me igre. Kada mi se igra neka igra, a to obicno bude nova Lara Kroft, sklopim neku masinu, odigram i rasklopim. Poslednje sto sam imao je i5 4670K, B84, 16GB, R9 270x.
Da, sklopim i masinu pred novogodosinje paznike, sve se lozim da cu kao nesto da se igram, ali obicno ne stignem od hrane i spavanja. Ove god cu neki 4690K, B85, 16GB i verovatno neku 960 sa 4GB.
Inace imam i neki Sempron kvad sa 2GB i SSDom, u mini kucistu, fanless, to mi je media masina. Imam i neki C2D E7500 sa 2GB sa Win10 licenciranim, neki mali Acer One lap... Ali sve to, realno slabo koristim, samo Retinu i iPhone arcim, njih ne gasim.
El Capitan
:: Hahaha moram malo.. Desktop mu je stvarno smesan.. Sitne ikonice, a razmak izmedju njih, WTF! : :: :: Masta V, je l` imas ti neku gaming masinu ili samo furas Apple? :: :: Intel I5 4670 + Arctic Cooling Freezer I3 :: Gigabyte G.1 Sniper B :: Kingston HyperX Beast 2x4gb 1600mh :: Gigabyte GTX 970 G1 Gamin :: Seagate Baracuda 1T :: Seasonic G550 550W Gol :: Fractal Design Define R4 Black Pear :: Dell P2414H. :: ::
Probano sve sto ste rekli,ali nista,da formatiram nema sanse,imam dosta bitnih podataka,znaci skenjao sam se totalno.Ako veceras nista ne uspem,sutra idem kod prijatelja u servis racunara,kaze da moze podatke da vrati ako nisam formatirao,a nisam.
Instaliraj Recuva i preskeniraj taj hard. Nije to frka, izvadices podatke sigurno, bezbedni su.
El Capitan
:: :: Probano sve sto ste rekli,ali nista,da formatiram nema sanse,imam dosta bitnih podataka,znaci skenjao sam se totalno.Ako veceras nista ne uspem,sutra idem kod prijatelja u servis racunara,kaze da moze podatke da vrati ako nisam formatirao,a nisam :: ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.