Ajde jedno brzinsko pitanje, molim vas. Kuka mi klinac jedan kako da turi Windows 7 na dvd, a ne mogu da mu zavrsim to veceras ja. Ispao sam iz stosa skroz sto se tice cd-ova, pa ako moze neki najlaksi i najprostiji nacin. Kaze gledao klipove po you tubu ali se ne snalazi, a ja koliko se secam ima bese neka fora da se to uradi bez dodatnih programcica(nero, imgburn) i ostalo...
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
Windows 7 i noviji imaju integrisani .ISO burner. Bukvalno desni klik na taj iso sto imas i burn disk image. Inace nema nikakve druge cake da se pravi iso da bude bootabilan, on sam mora vec da bude namesten tako.
E pa to, znao sam da je nesto u dva klika i da ne trebaju alatkice, ali se zaboravilo...
Hvala brate.
I7 4790k 5ghz(operisan) Asus Maximus VII Hero Kingston Fury 2x8gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 500gb. CoolerMaster V700
:: Windows 7 i noviji imaju integrisani .ISO burner. Bukvalno desni klik na taj iso sto imas i burn disk image. Inace nema nikakve druge cake da se pravi iso da bude bootabilan, on sam mora vec da bude namesten tako :: :: Prosto kao new folder. :: ::
Snasao se preko usb-a i rufusa, kaze nije htelo nikako na dvd, sta je radio pojma nemam. Posto ima ovde jos dosta pocetnika koji prate berzu, ali nemaju naloge, evo jedan klip za njih koji je i ovom malom pomogao.
Jedno brzinsko pitanje opet. Kako bese ide broj za onaj ozloglaseni update kod win7 64bit? Ako neko zna jos neki koji nikako ne treba instalirati neka kaze.
Hvala najlepse.
M Power - 3770k - Beast 16GB - HyperX 120GB - 390X - Nitro 850W - H 100
:: Jedno brzinsko pitanje opet. Kako bese ide broj za onaj ozloglaseni update kod win7 64bit? Ako neko zna jos neki koji nikako ne treba instalirati neka kaze. :: :: Hvala najlepse :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) :: Asus Maximus VII Hero :: Kingston Fury 2x8gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 500gb. :: CoolerMaster V700 :: ::
E to je taj, zaboravio sam kako mu ide oznaka. Hvala buraz, ima li jos nesto?
Jos jedno pitanje imam na brzaka. Fleska koja je odradjena sa rufusom i stavljen win 7 da li prima jos nesto ili samo sme win da stoji, utice li nesto na instalaciju?
To sam zeleo da cujem, ispalo je tako da trenutno u kuci imam samo dve fleske od po 32 i 64gb. pa me stvarno previse mrzi sada da kupujem neku malu samo za win, bas premalo snage za takve akcije. Odlicno ako je tako, hvala druze.
:: Trpaj slobodno na flesku od fajlova i foldera sta hoces, nece da utjece na boot-abilnost i instalaciju :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ja bre. Tako ja, napravim instalacionu flesku, strpam desetak programa, DPS od 4.7GB i mogu sa njom da osposobim bilo koji komp, pa cak i da nema izlaz na net zbog drajvera...Stavim ga u mali dzep u farke i uvek sam spreman za neku intervenciju :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ne znam koja je fora sa tim plocama, imao sam jednu Asus vrh am3 plocu i ona nije zahtevala lan drajver, radilo je sve kao sat. Ma nije zahtevala nista od drajvera, kada se uradi sistem sve je radilo kao singerica.
:: Ja bre. Tako ja, napravim instalacionu flesku, strpam desetak programa, DPS od 4.7GB i mogu sa njom da osposobim bilo koji komp, pa cak i da nema izlaz na net zbog drajvera...Stavim ga u mali dzep u farke i uvek sam spreman za neku intervenciju : :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Sve zavisi od HW-a. Itekako se desi da posle reinstal OS-a, nema drajver za mreznu...Sve zavisi koji je cip...Audio u 99% slucajeva ima, ali su genericki i nije moguce dodatno podesavati izlaze, 5.1, 7.1 itd. Zato nije zgoreg imati pri ruci DPS i resis se muka. Power ISO i DPS u kompletu resava te googlanja, pogotovo ako se radi o nekom krs matorom laptopu, a podrska odavno ugasena...
Eh, kakvih sam sve slucajeva imao, da covek sedne i blene u komp i nista ne mozes da uradis. Za ovo fali ono, za ono fali ovo...Tako blizu, a tako daleko :D Uporan sam ko mazga, ali se desavalo da ipak odustanem :) Pokupim pinkle i lagano se isunjam kroz vrata i magla...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.