Pre par godina sam skinuo oklop od wd mybook diska i koristio onu budzu sa njega i tako koristio neke diskove od 500gb. Malopre probao i nema zivota. Moram nabaviti novo neko resenje neko lepo kuciste za sata 3.5 diskove ili neku budzevinu. Ajde predlozi :)
Od tog Transcend-a nema bolje, od mene preporuka takodje. Trenutno na trzistu ima verziju USB3.0, to je jos bolje, ja sam skoro kupio u Vip House. Jedina mana je sto je ventilator malo bucniji, ali po meni vredi svaku paru i uostalom, mogu da mu se smanju obrtaji da se ne cuje.
:: Ja imam ovaj model nekoliko godina ali sa USB 2.0. Odlična je kutija i ima ventilator :: http://tinyurl.com/onz959h , ako ga imaju na stanju :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: ::
Koristim USB docking station. Nisam baš zadovoljan, jer usb kabl povremeno gubi kontakt sa mikro usb konektorom na stanici, pa se ponekad diskovi restartuju u toku rada. Inače je O.K. priča, ali ovaj moj primerak je loš. Ima priključak za 3.5` i 2.5`, 2 usb 2.0 porta i čitač memorijskih kartica.
Pozdrav!
Vlada
:: :: A vidim podrzava i vece kapacitete, ako ne predlozi neko u toku dana jos neku soluciju, odoh u shitatron : :: :: Videh na sajtu sada i lc docking station. Nekako mi je to prakticnije nego klasicna fiokica. :: :: Jel neko koristio?
I zbog nekih akcija u buducnosti. Vladarko jel si probao backup i clone dugmad? Jel pouzdano to? Angazovao bih imarkovic-a da smisli neko frankenstajn resenje da se ojaca konektor, ne bih bas drnduckao diskove sa restartima.
Ako odustanem, ili transcend trojka ili ovaj sirius.
Pa... nisam. za backup/restore koristim Acronis True Image, a nikad nisam ni probao preko dugmeta-softvera. Station koristim i kada treba da proverim viruse.
Jedino što mogu da ti savetujem je da ako možeš da ganjaš neki sa USB 3.0 vezom.
Pozdrav!
Vlada
:: :: :: I zbog nekih akcija u buducnosti. Vladarko jel si probao backup i clone dugmad? Jel pouzdano to? Angazovao bih imarkovic-a da smisli neko frankenstajn resenje da se ojaca konektor, ne bih bas drnduckao diskove sa restartima. :: :: Ako odustanem, ili transcend trojka ili ovaj sirius. :: :: Hvala svima mnogo ste divni : ::
@Vladarko, u potpunosti te razumem sto se tice mini-USB-a (micro USB je na novijim telefonima). Rack-ovi koji imaju mini-USB umeju da budu problematicni upravo tako, gubi se disk odjednom, cesto moze da bude zbog loseg kabla, sem ako je los sam konektor, i sem ako se ostetio. Meni to funkcionise savrseno na Samsung rack-u 3.5`, fotoaparatu, ali definitivno je najlosiji USB.
@duqp, na nekim laptopovima sam ojacavao konektore za napajanje tako sto sam okolo(unutra) nalivao topljenu plastiku(pistoljem), do tada sam pokusavao da lemim izdrndan konektor nekoliko puta iznova, na kraju je pomoglo ovo resenje, tako isto moze i za svaki labav konektor. Inace, ASUS ima taj problematicni konektor slab na ljude koji vole da drze uvek zategnut kabl od punjaca.
:: :: :: I zbog nekih akcija u buducnosti. Vladarko jel si probao backup i clone dugmad? Jel pouzdano to? Angazovao bih imarkovic-a da smisli neko frankenstajn resenje da se ojaca konektor, ne bih bas drnduckao diskove sa restartima. :: :: Ako odustanem, ili transcend trojka ili ovaj sirius. :: :: Hvala svima mnogo ste divni : ::
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.