Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Uređaji za skladištenje podataka
Potrebna elektronika WD1600AAJS -22PSA0...
STRANA 1 OD 1
djape7777 Potrebna elektronika WD1600AAJS -22PSA0... 20.08.2015. 13:21 T61918

status: user
broj poruka: 926
ako je neko raspolozen da u Bg-u ustupi da prebacim podatke ( Donosim rashladnu tecnost po zelji ) ili da kupim ali predhodna provera .
Unapred Hvala

BTW hard je samo nestao ,totalno mrtav ni motor ne pali...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy re 20.08.2015. 21:04 #601311

broj poruka: 4163
Ne mora da znači da ti je na disku crkla elektronika. Može i sam motor da zaglavi kao i da crknu glave pa da ti se manifestuje problem na taj način.

djape7777 Re: re 20.08.2015. 23:00 #601316

broj poruka: 926

imas li Nemanja ti neki HDD pa da svratim do tebe, probamo moju elektroniku na tvom HDD ako radi onda je to sto si rekao, zato i hocu da proverim pre kupovine... ovaj hard je svoje odradio samo da se pokupe podaci od zadnjeg beckup-a do crkavanja ako je moguce...

:: Ne mora da znači da ti je na disku crkla elektronika. Može i sam motor da zaglavi kao i da crknu glave pa da ti se manifestuje problem na taj način
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647110.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs