Pozz ljudi, da vas pitam za misljenje koji odabrati od ovih ili je sve to slicno i ima li razlike medju modelima? Pa da krenem: 1. 1TB Transcend TS1TSJ25D3W 2. 1TB Transcend TS1TSJ25D3 3. 1TB Transcend TS1TSJ25M2 4. 1TB Silicon Power A65 SP010TBPHDA65S3K sluzice kao storage, i ako neko ima jos neki predlog nek doda, hdd do 1TB i cena oko 7500din
Transcend u `gumenoj` varijanti se odlično pokazao, ali USB3.0, ovaj je 2.0, ipak mnogo sporije za 1TB, to ti u životu ne treba. Evo ga http://goo.gl/eDkAQw
:: Pozz ljudi, da vas pitam za misljenje koji odabrati od ovih ili je sve to slicno i ima li razlike medju modelima :: Pa da krenem: 1. 1TB Transcend TS1TSJ25D3 :: 2. 1TB Transcend TS1TSJ25D :: 3. 1TB Transcend TS1TSJ25M :: 4. 1TB Silicon Power A65 SP010TBPHDA65S3 :: sluzice kao storage, i ako neko ima jos neki predlog nek doda, hdd do 1TB i cena oko 7500di ::
@saxija Pazljivo sa Touro diskovima... Moj 2.5` Touro PRO 750GB je nevidljiv u Win 8.0 i 8.1...
Citajuci po netu shvatih da dosta srecnih vlasnika istog ima problem kao ja prosto ih Win 8.x ne vide... na win 7 sve radi kako treba...
Glupost koja se da resiti ali zna da bude neprijatno iznenadjenje... Treba ga preformatirati u Win 8.x ali kome je do prebacivanja 750GB od cega je bar 1/3 sitnih fajlova...
@Ilija212 Elem da ne duzim skoro sam uzeo WD Passport Ultra 2TB i platio ga ~14K, isti takav se da s vremena na vreme bar jednom mesecno nadji na bench oglasima za 9-10K dinara sto je daleko bolja varijanta nego ti od 1TB koje planiras da uzmes... Ovaj disk koji je predlozio imarkovic je u kapacitetu od 2TB kod tog baje bio 9.5K sto je jako povoljno
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.