Intel e6550 Asus p5 Gainward bliss 8600gt win xp sp2 ....... Dal je moguce da ovaj dwd rezac koci ovaj komp!??? cini mi se da je jako spor..... i recimo call of duty instalira vec 40 minuta...... a da pritom zvuk brlja mrrlja..... ceo komp mi se zakocio ko da imam 133mhz komp nema ni mesec dana????
To samo kad je DVD unutra ? Ako dugo instalira igru onda je to do DVD najverovatnije ILI samog CD-a..HDD koji imas ? Jel to jedni slucaj ili ih ima vise ? Ako ti je komp spor a nista ne istaliras sa svog DVD-a tj. ne koristis DVD uopste. Onda...ne bi reko da je do DVD.
Ne verujem da ga procesor ne gura jer to je super procesor sto se tice rama takodje sigurno imas najmanje 1GB 2 verovatno. Vidi kod mene recimo kad reze disk uspori ga onako ...osetno,kad istalira igru ne uopste ali prilikom rezanja ko da mu se nista drugo ne radi ostim toga.... a procesor koristi max 30%
Ne znam probaj da uzmes od nekog druga il sta vec neki DVD pa probas sa njim i da vidis da li je isto tako. Usporenje je normalno prilikom neke instalacije ali da bas `stoji u mestu` ne znam bas...
:: :: Intel e655 :: Asus p :: Gainward bliss 8600g :: win xp sp :: ...... :: Dal je moguce da ovaj dwd rezac koci ovaj komp!?? :: cini mi se da je jako spor..... i recimo call of duty instalira vec 40 minuta..... :: a da pritom zvuk brlja mrrlja..... ceo komp mi se zakocio ko da imam 133mh :: komp nema ni mesec dana??? :: :: Sta da radim???
To ti je samo do tog narezanog dvd-a, svaki komp koji sam imao je blokirao dok je lose narezan dvd unutra, nista vise , nista manje
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.