Moze da znaci a i ne mora. Moze da se desi i da jednostavno prestanu da se pojavljuju. Mozes da ga propustis kroz hdd regenator preko hirensa da pokusa da sredi lose sektore.
Ali mozes i lordu da posaljes ako zelis da se rastanes sa diskom
:: Imas 2TB za 6000 dinara, a sto se tice tvog, da li si zainteresovan da mi ga prodas ili da ti ga sredim za dz tj. da nema vise bad sectore :: :: :: http://imgur.com/AkeeXh :: :: :: :: Citao sam po net-u da ]je ovo znak da lagano crkava hdd :: :: Preporucite neki hdd od 2tb 7200rpm :: :: :: :: ASUS M5A97 R2.0 / AMD FX-8350 + Thermaltake Vanessa L 120mm /MSI GTX 670PE 2GB / 2TB + 500GB HDD / Thermaltake WinGo 4x120mm 3x80mm /
Ja sam dva diska sredio sa Low Level Format Tool i odmah ih prodao i kupci me nisu zvali da mi kazu da su dobili bad sectore, a ja imam samo jedan broj.
@alexapi Taj disk ce ti uz normalno koriscenje trajati preko 5 godina.
:: nemoj da se izmoatavas ne mogu da se srede bad sectori trajno, i nemoj da pises ovde gluposti... :: :: @alexapi uzmi drugi hdd a taj neka ti bude sekundarni, regenerisi sektore sa HDD Regeneratoro
i ti ces kao expert da garantujes ljudima da ce sa low level formatom da se izgube losi sektori !?!? nemoj da si smesan, da li znas uopste sta je low level format i sta se time brise??
:: Ja sam dva diska sredio sa Low Level Format Tool i odmah ih prodao i kupci me nisu zvali da mi kazu da su dobili bad sectore, a ja imam samo jedan broj. :: ::
:: i ti ces kao expert da garantujes ljudima da ce sa low level formatom da se izgube losi sektori !?!? nemoj da si smesan, da li znas uopste sta je low level format i sta se time brise?
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.