pozdrav ljudi, crkava mi jedan hard disk i eto izgovora za obnovu, znači ide ssd za sistem i još kojekakve glupsoti a ovaj što je i dalje čitav će ići na storage na lapsitopsiju iz potpisa
kontaos am uzeti 850 Evo sa pet godina garancije na kp za 110e, u radnjama je najjeftiniji 130e
imate li preporuka kakvih, uzimati ovo od ovog lika sa kp (Fantasterrific) ili nesto drugo uzeti kod nas po toj ceni ali sa manje garancije?
Za 20€ razlike nemoj da se zezas. Bolje 3 godine garancije kod nas, nego 5 u Madjarskoj. Pogledaj samo ove sto su se sj@bali sa garancijama za TV, jer su prodavci samo nestali. Oni su bar `ustedeli` po 100 i kusur €, ali za 20€ se ne vredi cimati.
Uvek ista priča. Čim naši prodavci osete konkurenciju, odmah potegnu adut - garanciju!!! A ko veli da će naše prodavnice i njihovi servisi raditi i narednih 3 god? Možda ih zatvore sve već naredne godine? I gde onda da čovek ostvari reklamaciju? U parku iza pozorišta?!? Razumeo bih da je proizvod 500 evra i da je razlika samo 20 evra izmedju njega i onog ispod tezge, ali, ako je proizvod 80 evra u radnji a 50 evra ispod ruke, to nije mala razlika u ceni. Dva takva i možeš i treći kupiti za DŽ. za pare koje si dao Altiju i sl. radnjama na `garanciju`. A opšte je poznato da 99% proizvoda u PC segmentu izdrže garantni rok bez problema. Jedino ako dete nije `kloker` . - -. Ja sam za trgovce iz Madjarske, ... podsećaju me na stara dobra vremena šverca svega i svačega u doba sankcija. :: Za 20€ razlike nemoj da se zezas. Bolje 3 godine garancije kod nas, nego 5 u Madjarskoj. Pogledaj samo ove sto su se sj@bali sa garancijama za TV, jer su prodavci samo nestali. Oni su bar `ustedeli` po 100 i kusur €, ali za 20€ se ne vredi cimati.
Pa takvo iskustvo sam imao sa Eurolinkom kod kojih sam kupio Antec True Power 650W sa 5 godina garancije a oni propali posle godinu dana... Za Fantasterifika u slučaju reklamacije pošalješ mu sve spakovano nazad i on odnese nazad i sigurno nemaš seksa kao po našim radnjama. A sad dal’ će biti tu za neku godinu... više me brine dal’ ću ja biti tu za neku godinu... Hebeš disk od 100evra.
Pazario sam od fante, sve ok , dobio novo i sa garantnim listom , fiskalni racun nisam dobio pa sam ga pitao šta i kako za garanciju, rekao je da je dva puta nedeljno u madjarskoj i da bi se eventualna reklamacija rešila preko njega. Mada evga mogu slati direktno bez posrednika i fiskalnog računa , e sad da li je tako i za samsung neznam. Po robu sam otisao u Novi Sad , upoznao se, čovek deluje ok i profesionalno.
:: pozdrav ljudi, crkava mi jedan hard disk i eto izgovora za obnovu, znači ide ssd za sistem i još kojekakve glupsoti a ovaj što je i dalje čitav će ići na storage na lapsitopsiju iz potpis :: :: kontaos am uzeti 850 Evo sa pet godina garancije na kp za 110e, u radnjama je najjeftiniji 130 :: :: imate li preporuka kakvih, uzimati ovo od ovog lika sa kp (Fantasterrific) ili nesto drugo uzeti kod nas po toj ceni ali sa manje garancije :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pro
Da se razumemo, i ja cu kupiti TV od Madjara, jer je jeftiniji 450€, ali LG, jer nas servisi pokriva internacionalnu garanciju. U slucaju propadanja firme, taj SSD uz fiskalni racun i garantni list se reklamira direktno kod uvoznika. To je strogo regulisano zakonom.
Nemam ni ja nista protiv Madjara, ali kada razlika u ceni ima smisla. Ti ili si glup ili nepismen, ovde se ne radi o razlici 80-50, vec o 130-110 sto bas i nije isto, niti je vredno. Dakle, u ovom slucaj za razliku od 20€ moze da kupi dobar rostilj za 6 osoba, pa da casti i da se trese da li ce da mu SSD skvikne i da li ce posle da navata Kokakolu.
Bilo je clanova sa Berze, koji su kupovali TV od `najjacih i najproverenijih sega mega Madjara`, koji su, gle cuda, odjednom prestali da se javljaju na telefone i nestali. Inspekcija ili nesto drugo, tek televizori su zavrsili svoje...
Kolko smo samo hvalili 840 evo seriju, na kraju smo je izbaksuzirali, brojni problemi i bubice su se otkrivale. Nemam vise poverenja sa tim evo varijantama nikako, nazalost.
nemoj samo da mi se nerviraš, utiče na lepotu. Kako ćeš nervozan bubuljičave klince sa džozlicima na nosevima ubediti da je `garancija` ono najbitnije a ne cena?!? Mislimm.. Usput, gde si ti to video SSD evo850 250GB u prodavnici legalno za 130€? Nema ništa ispod 136€. Sve ostalo je pisanija na `tarabi`. Zato ne trubi bzv. jer se na KP prodaju za 105€ i uz cenjakanje nabavlja bez problema za 100€ taj model. Razlika je 36€ a ne 20€ ... ali ti moraš da opravdaš svog gazdu zar ne?
jeste razlika u prvi mah `dovoljna` da se potegne za madjarskim rešenjem, ali zbog dvadeset eura da se grizem i jedem ako mi nekim slučajem propadne garancija - 5 godina je dugačak period, čak je pitanje da li ću i ja moći da sačuvam toliko dugo račun a kamoli neki lik koji obrne takvih diskova milion u godini dana, ipak nije vredno cimanja, to je sve potrošna roba koja ima svoj vek trajanja tako da ću ipak pazariti ko domaćih prodavaca, samsung je jaka firma i teško da će njihovi ovlašćeni uvoznici tako lako propasti :)
5 godina garancije daju i domaći a i madjari za taj disk :)
Ako zavračas madjara, mozda ti da i za dzabe .) Jel to ono kao sto skidate Apple uredjaje sa iClouda uz pomoc vlaske magije, istim metodama se sluzite i kada se cenjkate? Aj ne lupaj, svega ti. Kasno je, idi na spavanje.
ooo kreće fašizam, nacionalizam, medjurasna netrpeljivost ...
31.03.2015. 16:32
status: user broj poruka: 612
nee,,,to je ono kada skidamo nevinost srpkinjama uz pomoć vVLAŠKOG KURCA. Ajd oti na gej paradu tamo oma da budeš IN srbin.
:: Ako zavračas madjara, mozda ti da i za dzabe .) Jel to ono kao sto skidate Apple uredjaje sa iClouda uz pomoc vlaske magije, istim metodama se sluzite i kada se cenjkate :: Aj ne lupaj, svega ti. Kasno je, idi na spavanje :: :: @mark :: Hvala bogu, pametnom dovoljno.
daj nam adresu prodavnice da i mi kupimo za 15500dinara.
:: našao sam 850 evo za 15 500rsd ~ 130 :: :: jeste razlika u prvi mah `dovoljna` da se potegne za madjarskim rešenjem, ali zbog dvadeset eura da se grizem i jedem ako mi nekim slučajem propadne garancija - 5 godina je dugačak period, čak je pitanje da li ću i ja moći da sačuvam toliko dugo račun a kamoli neki lik koji obrne takvih diskova milion u godini dana, ipak nije vredno cimanja, to je sve potrošna roba koja ima svoj vek trajanja tako da ću ipak pazariti ko domaćih prodavaca, samsung je jaka firma i teško da će njihovi ovlašćeni uvoznici tako lako propasti : :: :: 5 godina garancije daju i domaći a i madjari za taj disk : :: :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Broj postavljenih tema: 60368. Broj poslatih odgovora: 647114. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.